Παρασκευή , 18 Οκτώβριος 2019
Τελευταία Νέα

Δημοσκόπηση «ΣΕΙΣΜΟΣ» προκαλεί ΤΡΟΜΟ στο σύστημα! Στο 3,5% η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ…

Πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα μπορούν να βγουν από την δημοσκόπηση που έκανε η εταιρία DATA RC για λογαριασμό της εφημερίδος «Πελοπόννησος».

Όπως θα δείτε στην παρακάτω κάρτα, στην εκτίμηση ψήφου για τις ευρωεκλογές του 2019, τόσο στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος όσο και γενικότερα στην Ελλάδα, βλέπουμε τα εξής αποτελέσματα:

Στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι στις 12 μονάδες, ενώ το Κίνημα Αλλαγής έχει το υψηλότερό του σε όλη την Ελλάδα (σχεδόν διπλάσιο από το συνολικό).

Στην εκτίμηση ψήφου συνολικά για τις ευρωεκλογές, βλέπουμε ότι η Ν.Δ. παρουσιάζει πτώση κατά 6,3% τον Μάρτιο σε σχέση με τον Φεβρουάριο, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ παρέμεινε στα ίδια ποσοστά.

Τέλος, μεγάλος νικητής της δημοσκόπησης θα πρέπει να θεωρείται η ΕΛΗΛΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κ. Βελόπουλου καθώς παρουσιάζει αύξηση των ποσοστών της από το 2,2% στο 3,5%.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ζητήσαμε από τον Πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκο Βελόπουλο να μας σχολιάσει τη δημοσκόπηση, ωστόσο αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας πως είναι πάγια θέση του να μην σχολιάζει δημοσκοπήσεις.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares