Δευτέρα , 25 Ιανουαρίου 2021

Δημοσκόπηση “ΣΕΙΣΜΟΣ” για τις εθνικές εκλογές! Μέσα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ…

Πολιτικό “σεισμό” προκαλεί μια δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC η οποία παρουσιάστηκε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ σχετικά με την πρόθεση ψήφου στις εθνικές εκλογές.

Αν και είναι πολύ νωρίς να βγάλει κανείς συμπεράσματα, φαίνεται ότι σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή τα ποσοστά των κομμάτων δεν θα είναι πολύ διαφορετικά από τα ποσοστά τους στις ευρωεκλογές.

Το σημαντικότερο εύρημα είναι ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου θα είναι μέσα στην επόμενη βουλή, καθώς το ποσοστό που της δίνεται δεν αφήνει περιθώρια για αμφισήτηση (εάν σκεφτούμε τον πόλεμο που κάνουν στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τόσο οι δημοσκόποι όσο και ο ΣΚΑΪ, τα ποσοστά πρέπει να είναι μεγαλύτερα).

Αναλυτικά τώρα, στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων η εκτίμηση είναι ότι η ΝΔ λαμβάνει από 31,5% έως 36,5%. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό από 22,5% έως 27,5%. Ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με εκτίμηση από 6,5% έως 9,5%, το ΚΚΕ από 4,5% έως 6,5%, η Χρυσή Αυγή με 4% έως 6%, η Ελληνική Λύση με 3% έως 5%.

Δείτε παρακάτω τον σχετικό πίνακα:
Τέλος, το Μέρα25 του Γιάνη Βαρουφάκη λαμβάνει από 2% έως 4%, η Πλεύση Ελευθερίας από 1% έως 2%, το Ποτάμι από 1% έως 2%, η Ένωση Κεντρώων από 1% έως 2%. Η εκτίμηση για το Άλλο Κόμμα κυμαίνεται από 3% έως 6%. Μεγάλο είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων και όσων δεν απάντησαν που έφτασε στο 6,5%.
Στην παράσταση νίκης, δηλαδή στην ερώτηση ανεξάρτητα από τι θα ψηφίσουν οι πολίτες ποιο κόμα πιστεύουν ότι θα βγει πρώτο, η ΝΔ βρίσκεται μπροστά με μεγάλη διαφορά και εκτίμηση στο 69%. Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με το 20%. Άλλο Κόμμα απαντά το 3%, ενώ το 8% δήλωσε ότι δεν γνωρίζει/δεν απαντά.

Ζητήσαμε από τους ανθρώπους της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ να κάνουν κάποιο σχόλιο για τα αποτελέσματα, όμως αρνήθηκαν ευγενικά να πουν το οτιδήποτε και μας τόνισαν ότι είναι πάγια τακτική τους να μην εμπιστεύονται και να μην ασχολούνται με τις δημοσκοπήσεις.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares