Τετάρτη , 23 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΡΑΠΙΣΜΑ στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Ψήφος ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ- Μόνη αυτή μπορεί να διαχειριστεί το λaθρομεταναστευτικό…

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΡΑΠΙΣΜΑ στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Ψήφος ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ- Μόνη αυτή μπορεί να διαχειριστεί το λaθρομεταναστευτικό...

To Γκάλοπ της Opinion Poll,  είναι ένα ράπισμα στην Κυβέρνηση και ψήφος εμπιστοσύνης στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ κι όσα κάνει μέχρις στιγμής στο ελληνικό κοινοβούλιο.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΡΑΠΙΣΜΑ στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Ψήφος ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ- Μόνη αυτή μπορεί να διαχειριστεί το λaθρομεταναστευτικό...

Όπως βλέπετε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ εκτοξεύεται φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής από το ΚΚΕ και το ΚΙ.ΝΑΛ δείχνοντας πως οι πολίτες εκτιμούν την πολιτική του Κ.Βελόπουλου.

Το 63.2% δηλώνει ικανοποιημένο από τις παρεμβάσεις και την συνολική παρουσία του Κ. Μητσοτάκη, τον οποίο το 49.9% θεωρεί πιο ικανό για Πρωθυπουργό έναντι μόλις 16.8% που προτιμά τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι μάλλον η πρώτη φορά που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει τόσο χαμηλό ποσοστό στη συγκεκριμένη κατηγορία των γκάλοπ, ίσως δείγμα και της γενικότερης αμφιβολίας, που έχει η κοινή γνώμη για το πώς κινείται στο χώρο της αντιπολίτευσης και τον τρόπο που ασκεί κριτική την κυβέρνηση.

ikanopoiis_mitsotakh

Σύμφωνα με την έρευνα το 60.2% θεωρεί δηλώνει ικανοποιημένο από τον τρόπο που χειρίζεται τις υποθέσεις η Κυβέρνηση, ενώ με την αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί μόλις το 21.8%.

Το μεγάλο πρόβλημα για την κυβέρνηση παραμένει στο μεταναστευτικό προσφυγικό, με το ποσοστό που δηλώνει ικανοποίηση να φτάνει μόλις στο 27.4%, ενώ το 69,2% εκφράζει αρνητική άποψη.

metanasteftikoikanoa
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares