Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-PULSE: Συνεχίζεται αμείωτο το “ροκάνισμα” των ποσοστών της Ελληνικής Λύσης-Είναι ο μόνος τρόπος για να την πολεμήσουν…

Μια δημοσκόπηση για….”γέλια και για κλάματα” παρουσιάστηκε σήμερα από την δημοσκοπική εταιρεία Pulse για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η οποία δείχνει ότι η συνέπεια στον πόλεμο που δέχεται η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ από όλα τα συστημικά Μέσα,είναι τελικά και το μόνο μέσο που διαθέτουν για να μειώσουν ξανά τα ποσοστά της…

Σύμφωνα με την μέτρηση που ανακοινώθηκε, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 41% έναντι 23% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 6%, το ΚΚΕ με 5% και η Ελληνική Λύση με 3,5%.

Τώρα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι η συγκεκριμένη δημοσκοπική εταιρεία παρουσιάζει αξιομνημόνευτη συνέπεια στο “ροκάνισμα” των ποσοστών της Ελληνικής Λύσης, του Κυριάκου Βελόπουλου.

Για του λόγου το αληθές, στη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε 30 Μαρτίου-1η Απριλίου η δημοσκοπική εταιρεία έδινε στην Ελληνική Λύση ποσοστό της τάξεως του 4,5%. Στη συνέχεια και στην επόμενη δημοσκόπηση της εταιρείας το μήνα Μάιο, η Ελληνική Λύση καρπώνεται ποσοστό της τάξεως του 4% (πτώση 0,5%).Το διάστημα 1-3 Ιουνίου, η δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας αποδίδει στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου ποσοστό της τάξεως του 3,5%, για να φτάσουμε στην τωρινή δημοσκόπηση του Ιουλίου όπου τα ποσοστά της Ελληνικής Λύσης παρουσιάζονται σταθερά στο 3,5% (η πρώτη φορά που δεν υπάρχει ποσοστιαία πτώση από την δημοσκοπική εταιρεία της Pulse).

Η Ελληνική λύση γιγαντώνεται εξαιτίας του ότι εργάζεται ουσιαστικά, μεθοδικά και με πρόγραμμα για το συμφέρον της Ελλάδας και του Έλληνα κάτι που φαίνεται να εκτιμά απεριόριστα ο ελληνικός λαός αλλά δυστυχώς δεν αποτυπώνεται στα εκλογικά ποσοστά που της αποδίδει η θετικά διακείμενη (όπως φαίνεται) προς την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δημοσκοπική εταιρεία της Pulse.

Shares