Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Δημοσκόπηση MRB:Ανοδική πορεία η Ελληνική Λύση-Οι Έλληνες αναγνωρίζουν τη τίμια στάση της

Νέα δημοσκόπηση της MRB διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος και η Ελληνική Λύση, μέσα στον ορυμαγδό εξελίξεων και πολιτικών ανισορροπιών έχει καταστεί πλέον πάγια ως μία συνεχώς αυξανόμενη δυναμική πολιτική απάντηση για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Η νέα δημοσκόπηση της ΜRB, τοποθετεί την Ελληνική Λύση σε σταθερή τροχιά αυξητικής τάσης.

Αντίστοιχη με τη θέση και τη στάση της Ελληνικής Λύσης και του Προέδρου της απέναντι σε εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα.

Εφόσον, μόνο ο Κυριάκος Βελόπουλος, χωρίς αμφισημίες και δεύτερες σκέψεις έχει τοποθετηθεί για τον αυταρχικό τρόπο επιβολής κυβερνητικών μέτρων σχετικά με τα lockdown, την εστίαση και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε βάρος των θεμελιωδών ελευθεριών των πολιτών.

Παράλληλα, δεν μάσησε τα λόγια του για τις ευθύνες και τα διαφαινόμενα συμφέροντα γύρω από τις πρόσφατες πυρκαγιές, που επέφεραν ανήκεστο βλάβη για πολλούς συμπολίτες μας.

Ενώ, για άλλη μία φορά δεν πρέπει να λησμονηθεί ότι αποτελεί τον ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ του κοινοβουλίου, που του “ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ” ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εφόσον, αναφερόταν σε ζητήματα για τα οποία ορισμένοι…κύριοι “ενοχλούνταν”. Να είναι σίγουροι, όμως ότι… η συνήθεια αυτή θα συνεχιστεί.

Συγκεκριμένα τα ποσοστά των κομμάτων στη νέα δημοσκόπηση είναι:

ΝΔ 37,9%
ΣΥΡΙΖΑ 26,7%
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 7,6%
ΚΚΕ 5,3%
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 4,3%
ΜέΡΑ25 3,9%

πληροφορίες από newsbomb.gr

Shares