Τρίτη , 5 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ μπας και ΣΩΘΟΥΝ!!Όσο και να θέλουν να μας εξαφανίσουν δεν …μπορούν! Θα το πιουν το πικρό ποτήρι όλοι τους…

Δύο δημοσκοπήσεις είχαμε χθες και καμία από τις δύο δεν μπορεί να κρύψει την δυναμική της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, όσο κι αν η μία προσπαθεί να υποβαθμίσει την αγάπη του κόσμου για τον Κ. Βελόπουλο.

Ας ξεκινήσουμε με τη δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Star που βγάζει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ με 1,9%, το ίδιο που είχε και πριν από ένα μήνα περίπου.

(σ.σ εντύπωση προκαλεί η δυναμική των οικολόγων-πράσινων που καμία άλλη δημοσκοπική εταιρεία δεν εντοπίζει).

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το σύστημα με κάθε τρόπο προσπαθεί να αναστήσει το ΠΑΣΟΚ που αργοπεθαίνει και του δίνει υψηλά ποσοστά που δεν υπάρχουν ούτε στην φαντασία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ! Απόλυτα σχετικό με αυτό είναι το γεγονός ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επιδιώκει αυτό το πράγμα με κάθε τρόπο καθώς και άλλοι σημαντικοί παράγοντες του δημόσιου βίου. Το ίδιο ισχύει και για τα ποσοστά του Β. Λεβέντη!

Τι επιδιώκουν με όλα αυτά; Την καλλιέργεια εντυπώσεων, προκειμένου να ρίξουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και μετά τη νίκη του Κ. Βελόπουλου στις ευρωεκλογές να πουν ότι οι αναποφάσιστοι…. αποφάσισαν.

Την ίδια μέρα η ALCO για λογαριασμό του Open δίνει τελείως διαφορετική εικόνα αφού δείχνει άνοδο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ με ποσοστό 2,8% (από 2,3% προ μηνός περίπου).

Όπως καταλαβαίνετε κανείς δεν μπορεί να πιστέψεις τις δημοσκοπήσεις με τέτοιες διαφορές.

ΒΡΩΜΙΚΟΣ πόλεμος κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ: Επιστρατεύουν ψεύτικες δημοσκοπήσεις

Ο κόσμος όμως που παρευρίσκεται στις ομιλίες του Κ. Βελόπουλου είναι το καλύτερο κριτήριο. ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΠΑΝΤΑ….

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares