Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Δήμος Αχαρνών: Ποιο lockdown; Ουρές χιλιομέτρων για να δουν τα χιόνια!

Την ώρα που η χώρα δεινοπαθεί για να ελέγξει την πανδημία του κορονοϊού, χιλιάδες συμπολίτες μας αποφάσισαν να παίξουν με τα χιόνια


Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μέρες από την ανακοίνωση για «σκληρό» lockdown στο Δήμο Αχαρνών, ωστόσο τα χιόνια και η επιθυμία των Αθηναίων για… χιονοπόλεμο, μάλλον είναι σημαντικότερα από τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Το Newsbomb.gr κατέγραψε απίστευτες σκηνές στη Λεωφόρο Καραμανλή στο Μενίδι, όπου μια ουρά από αυτοκίνητα, πάνω από 3 χιλιόμετρα, αποτύπωνε με γλαφυρό τρόπο τους φόβους των ειδικών για τη χαλάρωση των μέτρων και το τι αυτό μπορεί να φέρει.

Το πλέον αξιοπερίεργο; Πως όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα Δήμο που μπήκε προ ολίγων ημερών σε κατάσταση «σκληρού» lockdown ενώ η αστυνομία ήταν απούσα!

Δείτε τις απίστευτες ουρές στην παρακάτω gallery:

photo

photo

photo
Τα μέτρα που ισχύουν στο Δήμο Αχαρνών:
Επέκταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί. Εντατικοποίηση των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων.
Όσον αφορά στο λιανεμπόριο:
Τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργούν έως τις 17:30.
Τα καταστήματα λιανικής θα λειτουργούν με τη μέθοδο του click away έως τις 17:30. Κανονικά θα λειτουργούν τα καταστήματα με delivery
Για τις λαϊκέs αγορέs θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.
Κλειστά θα παραμείνουν τα κομμωτήρια

 

newsbomb.gr

Shares