Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Δημογραφικός Αφελληνισμός αντί Εξελληνισμού

Ενδιαφέρουσα η πρωτοβουλία της Eurobank για το Δημογραφικό μας ζήτημα. Ακούστηκαν θετικές προτάσεις, αλλά και αρνητικές. Το Δημογραφικό είναι το σημαντικότερο θέμα που αντιμετωπίζει, όχι μόνον η Πατρίδα μας, αλλά και πολλές –δυτικές ιδίως –χώρες. Το έχω χαρακτηρίσει ως Π υ ρ η ν ι κ ή Π λ η θ υ σ μ ι κ ή Β ό μ β α !

Σταχυολόγησα ορισμένα από εκείνα που προτάθηκαν, όπως:
Ανάληψη δράσεων σε συνεργασία με Μ.Κ.Ο για στήριξη της οικογένειας. (Σ.Σ επειδή είμαι αλλεργικός σε αμφιλεγόμενες , θολές –κάποτε και υπόπτου προελεύσεως – παρόμοιες οργανώσεις, δεν συμμερίζομαι την άποψη περί συμμετοχής τους. Τις θεωρώ αναποτελεσματικές, αχρείαστες και ασύμβατες πρακτικά, ιδίως όταν πρόκειται για σπουδαία εθνική προσπάθεια).
Ανάπτυξη δημοσίου διαλόγου για το Δημογραφικό. (Σ.Σ Αν αυτό επισυμβεί τότε –πικρή και μακρά η πείρα προειδοποιεί- πως το πρόβλημα θα μακροημερεύσει).
Χρηματοδότηση από την Eurobank προς εκπόνηση «Λευκής Βίβλου» για το Δημογραφικό. (Σ.Σ Την λευκότητα την δέχομαι … αισθητικά, ως αντίθεση μάλιστα με την μαυρίλα /το μαύρο χάλι του Δημογραφικού μας).
Πέραν όμως τούτου, δεν βλέπω … ξαστεριά, ξεκαθάρισμα οριστικό του ζητήματος, λόγω και των επικρατουσών ιδεοληψιών, των διεθνιστικών και παγκοσμιοποιητικών επηρειών, καθώς και των επιρροών της νεόφερτης π ο λ υ π ο λ ι τ ι σ μ ι κ ό τ η τ α ς και του αρρωστημένου αντιρατσισμού.
Η συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων και ξένων διακεκριμένων επιστημόνων στη διαμόρφωση εθνικής πολιτικής. (Σ.Σ Ουδεμία αντίρρηση. Επιφύλαξη υπάρχει ως προς την υλοποίηση όσων τυχόν θα προταθούν).
«Η ομαλή ένταξη των Μεταναστών δεν συμβάλλει μόνον στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας». Δήλωση / άποψη της Κυρίας Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Δυστυχώς το ίδιο υποστηρίζουν και άλλοι. (Σ.Σ Κατά την εκτίμησή μου, αν τυχόν υιοθετηθεί η πρόταση αυτή , θα αποβεί εθνοβόρος, επειδή θα οδηγήσει σταδιακά σε Α φ ε λ λ η ν ι σ μ ό !.
Απαιτείται μεγίστη προσοχή ώστε να αποφύγουμε την απώλεια:
Της πληθυσμικής μας ταυτότητας και σύνθεσης, αφού οι επήλυδες πολλαπλασιάζονται ραγδαία, ενώ εμείς υποφέρουμε από υπογεννητικότητα, με αποτέλεσμα σύντομα να γίνουμε μειονότητα-και θρησκευτική – στον τόπο μας (!).

 

Της εθνικής μας ταυτότητας. Αύριο οι Έλληνες αυτόχθονες θα προσπαθούν να επιβιώσουν εν μέσω πολυπληθέστερων (γκετοποιημένων σε αρχικό στάδιο), συμπαγών ξένων μεταναστών, λαθρομεταναστών ή, και , εισβολέων. Πλανώνται ή εθελοτυφλούν εκείνοι που αναμένουν την αφομοίωση ή –και – τον Εξελληνισμό τους. Το αντίθετο ακριβώς θα συμβεί:
Ο Α φ ε λ λ η ν ι σ μ ό ς τ ω ν Ε λ λ ή ν ω ν !!!.
Η αντιμετώπιση , διάσωση του Δημογραφικού μέσω τραγικής –και τραγελαφικής – εισαγωγής αλλοδαπών, ασύμβατων μάλιστα θρησκευτικά και πολιτιστικά, είναι ο χειρότερος και ο πλέον επικίνδυνος τρόπος αντιμετώπισης του Δημογραφικού.
Θυμίζει την άθλια, ηλιθιόλουστη πρόταση και πρακτική του περιορισμού του υπερπληθυσμού του πλανήτη Γη μέσω … πολεμικών συγκρούσεων (!).
Ό,τι πιο άτοπο /παράλογο, εγκληματικό , αφελληνιστικό!.
Δεν (πρέπει να) επιδιώκουμε να αυξηθούμε αντί παντός και να είμαστε κάτι άλλο που δεν θα θυμίζει Ελληνισμό, Ελληνοχριστιανισμό, Ελληνοπρέπεια. Είναι υπέρ αρκετός και υπερπολύτιμος ο σπουδαίος ελληνικός μας πολιτισμός. Θα ήταν έγκλημα (πολιτισμικής) καθοσιώσεως, η αντικατάσταση του με … πολυπολιτισμικού τύπου αχταρμά!.
Όποιοι έχουν αντίρρηση ας έχουν τουλάχιστον και την γενναιότητα να αποδεχτούν και να βοηθήσουν στην διεξαγωγή ενός Δ η μ ο ψ η φ ί σ μ α τ ο ς με το ερώτημα : «θέλετε αύξηση του Ελληνικού πληθυσμού μέσω της εισαγωγής αλλοδαπών ή μέσω αύξησης των γεννήσεων Ελληνόπουλων;».

 

ΥΓ Προτείνω: Η Eurobank ή άλλος οικονομικός φορέας να αναλάβει την χρηματοδότηση της διεξαγωγής του Δημοψηφίσματος.
Θα είναι μια μεγάλη εθνική προσφορά.
Θα διαπιστώσουμε όλοι μας πως αυτό θα αποτελέσει το θεμέλιο οικοδόμησης /αντιμετώπισης ουσιαστικής – με την λήψη των κατάλληλων μέτρων στα οποία έχω κατ’ επανάληψη αναφερθεί – του Δημογραφικού !.

 

Του Κώστα  Δημ  Χρονόπουλου  (Αρθρογράφου –Σχολιογράφου)

Shares