Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: «Δεν είμαι αισιόδοξος για την έκβαση της δίκης» – «Έθεσαν θέμα απαγωγής της από το Κατάρ»

Εν αναμονή της προφυλάκισης ή μη της Εύας Καϊλή ένας εκ των δικηγόρων της, ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την τύχη της.

Μιλώντας στον Alpha, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι από την εισήγηση που έκανε ο εισαγγελέας όχι απλά το κλίμα δεν ήταν καλό αλλά έδειχνε ότι έπρεπε να μείνει στην φυλακή η κα Εύα Καϊλή.

Είπε ακόμα ότι τον εισαγγελέα δεν φάνηκε να τον αφορά αν έχει παιδί, είπε πολύ ωμά ότι δεν έχει καμία αξία προσθέτοντας ότι ήταν ιδιαίτερα αρνητικός. Ο εισαγγελέας σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο θεώρησε την κα Καϊλή ύποπτη φυγής από την χώρα και προέβαλλε μάλιστα ως επιχείρημα ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Κατάρ θα στείλουν κατασκόπους προκειμένου να απαγάγουν την κα Καϊλή και να την μεταφέρουν στην χώρα τους.

Μάλιστα ο ίδιος είπε ότι ακούγοντας όπως τους παράλογους ισχυρισμούς του εισαγγελέα τον ειρωνεύτηκε. Επειδή η παρουσία μας εκεί δεν ήταν διακοσμητική του είπα: «Τι νομίζετε ότι θα έρθουν στρατεύματα από το Κατάρ να καταλάβουν τις Βρυξέλλες;» Και πρόσθεσε: «Μέχρι και η πρόεδρος μειδίασε».

 

newsit.gr

Shares