Παρασκευή , 1 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Δήλωση ΒΟΜΒΑ του Κ.Βελόπουλου για τον Β. Μαρινάκη…

Σήμερα ο  Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλος μίλησε στο περιστύλιο της Βουλής και φωτογράφισε το πρόσωπο του Β.Μαρινάκη,  αλλά και το τι συμβαίνει με την υπόθεση  της  Novartis.

Συγκεκριμένα πρώτα αναφέρθηκε λεπτομερώς για τον Β.Μαρινάκη, για  τα ΜΜΕ ,τον έντυπο τύπο αλλά ακόμα και ότι εμποδίζει την διακίνηση των εφημερίδων αλλά και ότι χρησιμοποιείται ποδοσφαιρική ομάδα από πίσω.

Στην συνέχεια ο Κ.Βελόπουλος αναφέρθηκε ότι για μια άλλη φορά η Ελληνική Λύση επιβεβαιώνεται για την υπόθεση της Νοvartis ,για το γεγονός ότι  εμπλέκονται πολλά πρόσωπα εκτός από τον Παναγιωτόπουλο. Επισήμανε ότι η υπόθεση πρέπει να δοθεί στην Δικαιοσύνη  προκειμένου επιτέλους να φανερωθεί η αλήθεια και να δουν ποια άτομα κρύβονται πίσω , καθώς η Βουλή δεν έχει κανένα λόγο να ασχοληθεί με αυτό.

«Όσοι έχουν παρανομήσει πρέπει να συρθούν στην φυσική  δικαιοσύνη, η Βουλή δεν είναι δικαστήριο . Πρέπει να δικαστούν από την δικαιοσύνη ΑΛΛΑ πρέπει να τηρήσει έναν κανόνα να μην εμπλέκεται σε πολιτικά παιχνίδια» είπε χαρακτηριστικά ο Κ.Βελόπουλος.

Δείτε τα  βίντεο:

 

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ για τον Β.ΜΑΡΙΝΑΚΗ…

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 25. September 2019

 

 

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Παρέμβαση ΣΕΙΣΜΟΣ του Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ για τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ…

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 25. September 2019

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares