Τετάρτη , 1 Δεκεμβρίου 2021

Δήλωση “ΒΟΜΒΑ” Πομπέο : «Θα υπάρξει ομαλή μετάβαση σε μια δεύτερη διακυβέρνηση Τραμπ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο αρνήθηκε σήμερα να αναγνωρίσει τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές, με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών να υπόσχεται μια «ομαλή μετάβαση» εξουσίας προς μια «δεύτερη» θητεία της κυβέρνησης του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ…

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, παρά το γεγονός της εκλογής Μπάιντεν,ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ σημειώνει ότι «θα υπάρξει ομαλή μετάβαση στη δεύτερη διακυβέρνηση του Τραμπ»

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ μάλιστα, συμπλήρωσε χαμογελώντας:

«Σωστά. Είμαστε έτοιμοι. Ο κόσμος παρακολουθεί τι συμβαίνει. “Θα μετρήσουμε όλες τις ψήφους. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα επιλεγούν οι εκλέκτορες. Υπάρχει μια διαδικασία. Το σύνταγμα το θέτει αρκετά ξεκάθαρα.»

«Αυτό το υπουργείο επενδύει πλήρως για να διασφαλίσει ότι οι εκλογές σε ολόκληρο τον κόσμο είναι ασφαλείς, ελεύθερες και δίκαιες, και τα μέλη των υπηρεσιών μου θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να εγγυηθούν ότι αυτό συμβαίνει», ενώ μάλιστα χαρακτήρισε «γελοίο» να ερωτηθεί για τους κινδύνους που ελλοχεύει η στάση του Ντόναλντ Τραμπ στο εκλογικό αποτέλεσμα και για το αν αυτή υπονομεύει αυτές τις προσπάθειες.

Δείτε το επίμαχο βίντεο με τις δηλώσεις του Αμερικανού ΥΠΕΞ:

με πληροφορίες από exomatiakaivlepo.blogspot.com

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares