Κυριακή , 26 Σεπτεμβρίου 2021

Δήλωση -ΒΟΜΒΑ: Είναι βλάκας ο Μπιλ Γκέιτς και το εμβόλιο του….

Για το εμβόλιο του Μπίλ Γκέιτς για τον κορωνοϊό μίλησε ο  ιδρυτής του SpaceX, Έλον Μασκ

Ο Έλον Μασκ παραχώρησε συνέντευξη όπου, μεταξύ άλλων, θέλησε να τοποθετηθεί αλλά και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τη μάχη που δίνει η ανθρωπότητα με τον κορονοϊό και για τη δική του αρνητικότητα, τόσο στην έκβαση αυτής της μάχης, όσο και στα μέτρα για την προστασία από τις επιπτώσεις της πανδημίας.Επίσης τόνισε ότι ο ίδιος και η  οικογένειά του δεν θα κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό, ακόμη κι αν αυτό είναι άμεσα διαθέσιμο.

Ο Ελσον Μασκ αναφέρει ότι: «Δεν κινδυνεύω ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά μου», δήλωσε ο Μασκ για το σκεπτικό της απόφασής του. Κατά τη διάρκεια της παράξενης συνομιλίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla κατέκρινε την απόφαση για lockdown ως «κατάσταση χωρίς νίκη». «Μείωσε την πίστη μου στην ανθρωπότητα» τόνισε.

«Ο Γκέιτς είπε κάτι για μένα, ενώ ξέρει τι έκανα. Είναι σαν… ‘Γεια σου, βλάκα, κατασκευάζουμε  τα μηχανήματα των εμβολίων για το CureVac, την εταιρεία στην οποία έχεις επενδύσει’». Αναφερόταν στο γεγονός ότι η Tesla κατασκευάζει εξοπλισμό για την γερμανική εταιρεία βιοφαρμακευτικών προϊόντων CureVac.

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares