Πέμπτη , 29 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΣΤΑ 20 ΧΛΜ. ΒΑΔΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

ΣΆΒΒΑΤΟ 20 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΣΤΑ 20 ΧΛΜ. ΒΑΔΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Δήλωση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 20 χλμ βάδην από την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου.

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 35 χλμ. βάδην, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 20 χλμ. βάδην υπερβαίνοντας ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό. Καταρρίπτοντας δηλαδή κατά τη διάρκεια του αγώνα και την προγενέστερη κορυφαία ατομική της επίδοση.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ενσαρκώνει όλες τις αρετές της Ελληνικής ψυχής. Δείχνει όμως και τον αγώνα που οφείλουμε να δώσουμε όλοι οι Έλληνες για να ανατάξουμε την Ελλάδα. Να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να προτάξουμε τις αρετές του Γένους, έναντι ενός εθνοκτόνου κράτους που διοικείται από ανεπάγγελτους και αντί να υπηρετεί τους άξιους, προάγοντας την πραγματική Αριστεία, υποτάσσεται στους «αεριτζήδες», τους αντιπαραγωγικούς, τους ανελλήνιστους. Είναι το ίδιο κράτος που στέρησε κάθε ενίσχυση και αρωγή στην Πρωταθλήτρια μας.

Με αγώνα, πείσμα, θέληση και πίστη, η Αντιγόνη κατάφερε να νικήσει ένα ολόκληρο σύστημα, που ήθελε να την αποτρέψει, να της στερήσει ακόμα και το δικαίωμα να αγωνιστεί!

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που εκτός από εθνική υπερηφάνεια, γέμισε τις ψυχές μας με αισιοδοξία και έμπνευση, έναντι του εθνικού μας χρέους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares