Δευτέρα , 27 Μαρτίου 2023
Τελευταία Νέα

Δήλωση “ΣΕΙΣΜΟΣ” υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό: “Να γίνει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ”… (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι θλιβερό να βλέπεις παλιότερα βίντεο πολιτικών που σήμερα ψηφίζουν τα πάντα, ακόμη και το ξεπούλημα της Μακεδονίας, για να μην χάσουν την καρέκλα τους.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Ζουράρις τον Μάιο του 2009 είχε ιδρύσει το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο για να συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές με θέμα-σημαία το σκοπιανό.

Τότε ζητούσε δημοψήφισμα για το θέμα και μάλιστα απειλούσε στην εκπομπή Ζούγκλα του Μάκη Τριανταφυλόπουλου με νέο κίνημα της Θεσσαλονίκης(!):

Μάλιστα τη θέση του είχε επαναλάβει και ως μέλος της κυβερνήσεως μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Θέμα 104,6 FM» τον περασμένο Ιούνιο: «Ως Κρητομακεδόνας δεν θα δεχθώ το όρο Μακεδονία. Κινούμαι στη δημιουργία κινήματος για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό, ασχέτως αν η κοινωνία είναι καλή στα πλαίσια της πολιτικής χρεωκοπίας που μας είχαν φτάσει οι προηγούμενοι».

Μάλιστα στη συνέχεια τόνισε ότι «δεν πρόκειται να φύγω. Υπάρχει ένα θέμα το Μακεδονικό με το οποίο εγώ διαφωνώ. Εγώ θα το καταψηφίσω όπως το λέω από το 1992»:

ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ

«Δεν φεύγω από την κυβέρνηση, θέλω δημοψήφισμα για το Σκοπιανό» Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ Radio 104.6

Gepostet von ΘΕΜΑ Radio 104.6 am Donnerstag, 28. Juni 2018

Φυσικά σήμερα, έχοντας την καρέκλα έχει ξεχάσει τα όσα έλεγε και υπόσχεται παντοτινή υπακοή στην αριστερή κυβέρνηση.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares