Τετάρτη , 29 Ιανουαρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΔΗΛΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ Προκόπη Παυλόπουλου σε αλλοδαπούς: «Είστε η ελπίδα και το μέλλον του τόπου»…

Στο 108ο/170ο Δημοτικό και το 90ο/108ο Νηπιαγωγείο Σχολείο Αθηνών παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κος Προκόπης Παυλόπουλος εν όψει Αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά.
Αίσθηση προκάλεσε η εναρκτήρια δήλωσή του αν αναλογιστεί κανείς ότι αναφερόταν στην πλειοψηφία σε παιδιά αλλοδαπών!

«Είστε η ελπίδα και το μέλλον αυτού του τόπου. Ξέρω σε ποιο σχολείο βρίσκομαι και μιλώ και για εκείνα τα παιδιά που δεν είναι Έλληνες, αλλά είναι κοντά μας, είναι ένα κομμάτι από την ψυχή μας και την καρδιά μας. Αυτός ο τόπος, η Ελλάδα, όπως έχει αποδείξει μέσα στον χρόνο, είναι Χώρα της Δημοκρατίας, της πραγματικής ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Όλα τα παιδιά, είναι παιδιά μας».

Είναι αδύνατον να ανασύρουμε στη μνήμη μας παρόμοιες αβανταδόρικες δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για τα φτωχά ελληνοπούλα ή για τους αριστεύσαντές μας! Παρόμοια δήλωση που λειτουργεί ως «κάλεσμα» μεταναστών, από τον πρώτο πολίτη της χώρας δεν πρέπει να έχει προϊστορία  άλλο κράτος! Αν η ελπίδα και το μέλλον της Ελλάδας είναι τα παιδιά των αλλοδαπών τότε σε ποια θέση έρχονται τα ελληνοπούλα;

Ελπίζουμε στο μέλλον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να αναφερθεί σε δηλώσεις του με την ιδία ζέση στις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική οικογένεια, που καλείται καθημερινώς να ανταπεξέλθει στις συνθήκες φτώχειας βασικό αίτιο της υπογεννητικότητας!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares