Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΔΗΛΩΣΗ Λιόλιου : Πιθανή κατάρριψη του ΒOEING από πύραυλο Ιρανών- Ανοιχτό το ενδεχόμενο λάθους- ΗΧΗΤΙΚΟ….

“Το πιο πιθανό είναι να έγινε κατάρριψη, γιατί βλέπουμε μία πύρινη σφαίρα να πέφτει το έδαφος και μετά να εκρήγνυται. Είναι σίγουρο, ότι υπήρξε έκρηξη στον αέρα…


..Δεν πέφτει έτσι εύκολα ένα τέτοιο αεροσκάφος”, είπε στον Focus FM ο καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Θεόδωρος Λιόλιος.

Μιλώντας στην εκπομπή “Διπλός Ελληνικός” με το Στέφανο Δαμιανίδη και τον Αντώνη Οραήλογλου, είπε χαρακτηριστικά “”Να εστιάσει η Διεθνής Κοινότητα στους 50 νεκρούς στην κηδεία και τους 170 νεκρούς στην κατάρριψη. Μπορεί να βρεθούν άτομα, που είναι τελείως ανεξέλεγκτα από την ιρανική κυβέρνηση και να κάνουν μία επίθεση – όπως αυτή με το μπόινγκ, που μπορεί να ήταν και λάθος- και μετά να ξεφύγει τελείως η κατάσταση. Δεν θα εκπλαγώ αν μέσα στην ταραχή, που υπήρξε, εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον επιβατικού αεροσκάφους, που μπορεί να “πέρασαν” για κάποιο άλλο”.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι “οι Ιρανοί θα μπορούσαν να χτυπήσουν εγκαταστάσεις με αμερικανικό προσωπικό, αλλά δεν το έκαναν, δεν ήθελαν νεκρούς Αμερικανούς στρατιώτες. Χτύπησαν χειρουργικά με πυραύλους “Φατέχ 110″-τεχνολογίας Κίνας και Βορείου Κορέας- και είχαν μία χλιαρή αντίδραση, πολλές σκέψεις μπαίνουν στο μυαλό μας, ίσως αυτός ο εθνικός ήρωας να μην ήταν τόσο σημαντικός, αλλά να πρόκειται για μία συνεννόηση, συνωμοσία.”

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Θ.Λιόλιου στον Focus FM, εδώ:

 

 

 

 

 

Shares