Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Δήλωση-φωτιά από Πούτιν!!! Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Επί ποδός η Δύση!!!

Μιλώντας στη σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης και συζητώντας δημόσια για τον πόλεμο για πρώτη φορά από τότε που η Ουκρανία απώθησε τα ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή του Χαρκόβου την περασμένη εβδομάδα, ο Πούτιν απείλησε με πλήγματα στις ουκρανικές υποδομές και δήλωσε: «Θα δούμε πώς θα τελειώσει (η αντεπίθεση της Ουκρανίας)».

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε επίσης ότι η Ρωσία δεν βιάζεται να τελειώσει την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία και ότι σταδιακά θέτει υπό τον έλεγχο της την ουκρανική επικράτεια.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατηγόρησε επίσης τη Δύση ότι θέλει να κατακερματίσει τη Ρωσία και δήλωσε ότι έστειλε τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο για να το αποτρέψει αυτό.

Αναφερόμενος στην ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη, αρνήθηκε ότι η Ρωσία έχει οποιαδήποτε σχέση με αυτή την κρίση και δήλωσε ότι εάν οι ευρωπαϊκές χώρες θέλουν περισσότερο φυσικό αέριο, θα πρέπει να ζητήσουν από την Ουκρανία να ανοίξει του αγωγούς φυσικού αερίου και να άρει τις κυρώσεις που εμποδίζουν το άνοιγμα του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 2 στην Βαλτική.

Ιδού το απόσπασμα από την ομιλία του Πούτιν:

https://twitter.com/i/status/1570852697326358528

Shares