Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

«Όργιο» ρουσφετιών με προσλήψεις δικών τους παιδιών γίνεται στην Βουλή….

Το προεδρείο του κοινοβουλίου σπεύδει να τακτοποιήσει ημέτερους και κομματικούς αφισοκολλητές πριν τις εκλογές – Φορέας υποδοχής το Ίδρυμα της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία


«Όργιο» ρουσφετιών με προσλήψεις των δικών τους παιδιών, ημέτερων και κομματικών αφισοκολλητών παρατηρείται στην Βουλή τις τελευταίες ημέρες.

Την ώρα που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να περάσει από την ολομέλεια ρουσφετολογικές διατάξεις, το προεδρείο του κοινοβουλίου σπεύδει να τακτοποιήσει με συμβάσεις ορισμένου χρόνου μετακλητούς που μετά τις εκλογές θα έπρεπε να αναζητήσουν κανονική εργασία.

Για την ώρα, φορέας υποδοχής είναι το Ίδρυμα της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και την Δημοκρατία. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες το προεδρείο προχώρησε σε σαρωτικές αλλαγές αυξάνοντας τις θέσεις εργασίας του σχετικού οργανογράμματος.

Σύμφωνα με τρεις αποφάσεις που αναρτήθηκαν στην κοινοβουλευτική διαφάνεια προσλαμβάνονται οι:

Ιδομενέας Μανωλιτσάκης με διετή σύμβαση. Ο κ. Μανωλιτσάκης τον Οκτώβριο του 2015 τοποθετήθηκε από την κυβέρνηση πρόεδρος διευθύνων σύμβουλος της Κοινωνίας της Πληροφορίας. Παράλληλα, σύναψε συμβάσεις συνεργασίας με την επιθεώρηση εργασίας ενώ είναι και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη της κυρίας Ρένας Δούρου.

Στο Ίδρυμα της Βουλής προσλαμβάνεται με ετήσια σύμβαση και η Μαρίνα – Λελούδα Σκουρογιάννη που έως πρόσφατα κατείχε θέση μετακλητής υπαλλήλου στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

Ετήσια είναι και η σύμβαση της Αλεξάνδρας Αλεξανδροπούλου που εως τον περασμένο Μάρτιο απασχολούταν ως μετακλητή στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση.

Με σύμβαση αορίστου χρόνου διορίζεται και ο κ. Ευστράτιος Μπουρνάζος σε θέση δημοσιογράφου.

 

πρωτο θεμα

Shares