Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Δικηγόρος μητέρας 12χρονης: Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα

Δικηγόρος μητέρας 12χρονης: Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα

Σεπόλια: Τη βεβαιότητά του πως πρόκειται για κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων και πως υπάρχουν κι άλλα θύματα εκτός από τη 12χρονη, εξέφρασε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Βέβαιος ότι εμπλέκονται πολλά άτομα στο κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων αλλά και πως υπάρχουν αρκετά ακόμα θύματα, εμφανίστηκε ο δικηγόρος της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος περιμένει τη δικογραφία για να αποφασίσει αν θα αναλάβει την υπόθεση.

Ο κ. Λύτρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως αυτό που προέχει στην υπόθεση είναι «να ξεσκεπαστεί το κύκλωμα, ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι και αν κινδυνεύουν κι άλλα παιδιά» ενώ τόνισε πως «Προφανώς το έχουν ξανακάνει, δεν ξεκίνησαν να πηγαίνουν με ανήλικα στα 50 τους».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε σχετικά με τη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης πως θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί, αλλά και πως δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτό. Σημείωσε ακόμα ότι -από πληροφορίες – γνωρίζει ότι υπάρχουν δύο εμβάσματα του 53χρονου, 20 και 25 ευρώ, προς τη μητέρα που σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η ίδια αγνοούσε.

 

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares