Σάββατο , 10 Δεκεμβρίου 2022

Διέρρηξαν το περιφερειακό γραφείο Ασύλου στο Ηράκλειο

burglars

Οι δράστες έσπασαν το παράθυρο από το οποίο κατάφεραν να τρυπώσουν και να αρπάξουν δύο φορητούς υπολογιστές


Θρασύτατοι διαρρήκτες χτύπησαν το Περιφερειακό γραφείο Ασύλου στο Ηράκλειο, το οποίο στεγάζεται σε έναν οικίσκο δίπλα στο κτίριο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, στην συμβολή των οδών Ελευθέρνης και Ηφαίστου.

Οι δράστες έσπασαν το παράθυρο από το οποίο κατάφεραν να τρυπώσουν στο γραφείο και να αρπάξουν δύο φορητούς υπολογιστές, που ερευνάται τι ήταν καταχωρημένο στους “σκληρούς” δίσκους τους για να διαπιστωθεί αν μπορεί να το χρησιμοποιήσουν κυκλώματα διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών. Η Ασφάλεια διερευνά την κλοπή, ενώ η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τους δράστες.

Άδειασε σπίτι σε περιοχή της Κορινθίας

Εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Κορίνθου η διάρρηξη που είχε γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου σε ένα σπίτι στην κοινότητα Κεχριές του δήμου Κορινθίων και εντοπίστηκε ο 36χρονος Ρομά που είχε αρπάξει από το εσωτερικό του ηλεκτρικές συσκευές, ρολόγια, ακόμη και τα… φωτιστικά. Μάλιστα, κατασχέθηκε το όχημά του που χρησιμοποίησε για να μεταφέρει τα κλοπιμαία. Η δικογραφία για κλοπή που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει και έναν άγνωστο συνεργό του.

Δύο μπαταρίες υψηλού κόστους έκλεψαν από ένα απορριμματοφόρο και πετρέλαιο από ένα ακόμα δημοτικό όχημα, οι άγνωστοι δράστες που παραβίασαν την περίφραξη και εισέβαλαν στο αμαξοστάσιο του Δήμου, κοντά στο κοιμητήριο της πόλης του Αγρινίου. Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργεί η Ασφάλεια Αγρινίου.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares