Πέμπτη , 23 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Διδυμότειχο: Συνοριοφύλακας αυτοπυροβολήθηκε

Ο συνοριοφύλακας που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος από συναδέλφους μέσα στο σπίτι του. Σκληρές εικόνες και αγωνία στο Διδυμότειχο…

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 30χρονο που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, σε μια απέλπιδα προσπάθεια των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο νεαρός συνοριοφύλακας αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι πιθανότατα με το υπηρεσιακό του όπλο και βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος από συναδέλφους του. Στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ο κίνδυνος όμως όχι μόνο δεν έχει περάσει αλλά είναι μεγάλος. Οι γιατροί θεωρούν τις επόμενες ώρες καθοριστικές, στη μεγάλη μάχη που δίνει ο νεαρός για να αντέξει και να βγει νικητής.

Μάχη για την ζωή του δίνει από τα ξημερώματα ένας συνοριοφύλακας από το Διδυμότειχο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο 30χρονος που υπηρετεί στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Ο συνοριοφύλακας εντοπίστηκε στο σπίτι του από συναδέλφους του και δίπλα του υπήρχε το υπηρεσιακό του όπλο.

Αρχικά μετααφέρθηκε με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου αλλά εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

 

πηγή: newsit.gr

Shares