Τετάρτη , 25 Μαΐου 2022

Δίχρονος έσωσε την οικογένειά του από τη φωτιά που κατέστρεψε το σπίτι τους

Ο μικρός ξύπνησε τους γονείς του όταν οι φλόγες είχαν τυλίξει το σπίτι

Ένα μικρό παιδί από το Τέξας έσωσε την οικογένεια του λίγο πριν η πυρκαγιά καταστρέψει ολοσχερώς το σπίτι.
Ο Brandon Dahl, 2 ετών, μπήκε στην κρεβατοκάμαρα των γονιών του, Nathan και Kayla Dahl, στις 15 Ιανουαρίου, φωνάζοντας «ζέστη!».

Η μαρτυρία της μαμάς στο goodmorningamerica.com είναι καθηλωτική: «Έπιασε το πόδι μου, με ταρακουνούσε και έλεγε βήχοντας “ Μαμά, ζέστη, μαμά ζέστη”. Ανασηκώθηκα και το μόνο που είδα ήταν φλόγες στην πόρτα».

Σύμφωνα με την Kayla, αυτή και ο σύζυγός της λόγω COVID-19 είχαν χάσει την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης. Δεν είχαν λοιπόν αντιληφθεί το παραμικρό και χάρη στην προειδοποίηση του μικρού τους γιου, κατάφεραν να γλιτώσουν από τη φωτιά.

Οι Dahls και τα πέντε παιδιά τους, συμπεριλαμβανομένου του Brandon, βγήκαν όλοι με ασφάλεια από το σπίτι, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φλόγες.

«Χάσαμε τα πάντα.Το αυτοκίνητό μας, τα πάντα», είπε η Kayla Dahl νιώθοντας όμως απέραντη ευγνωμοσύνη για το ότι σώθηκαν χάρη στον Brandon.

Το ζευγάρι πιστεύει ότι η φωτιά προκλήθηκε από θερμάστρα αερίου στο σαλόνι του σπιτιού.

Μόλις ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά από τον Brandon, η οικογένεια μπόρεσε να διαφύγει γρήγορα χάρη στον Nathan Dahl, που ήταν εθελοντής πυροσβέστης και είχε δείξει στα παιδιά του τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Εκτός από το ότι έμαθε στα παιδιά του να μένουν μακριά από ζεστά αντικείμενα (π.χ. σόμπα), τα είχε εκπαιδεύσει επίσης να φεύγουν γρήγορα από το σπίτι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Τα μαθήματα του, όπως αποδείχθηκε, έπιασαν τόπο και ήταν σωτήρια.

dixronos esose tin oikoigeneia tou apo tis floges2

Δίχρονος έσωσε την οικογένειά του από τη φωτιά που κατέστρεψε το σπίτι τους

mothersblog.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares