Κυριακή , 26 Σεπτεμβρίου 2021

Δίχως τέλος οι προκλήσεις Ερντογάν: “Στις 15 Νοεμβρίου θα κάνουμε πικ νικ στα Βαρώσια”

Συνεχίζει να προκαλεί ο Τούρκος πρόεδρος…

Αμείωτες συνεχίζονται οι προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν , ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα κάνει πικ νικ στα Βαρώσια.

Ο Ερντογάν μαζί με τον ηγέτη του ακροδεξιού κόμματος MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, θα μεταβεί στα Βαρώσια, στις 15 Νοεμβρίου, για την επέτειο της ίδρυσης του ψευδοκράτους.

Όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Ερντογάν σε ομιλία του στο Καχραμάνμαρας της Τουρκίας δήλωσε τα εξής:

«Εάν δεν αντιδρούσαμε στην τυραννία της Συρίας, στη διαίρεση του Ιράκ, στις στρεβλώσεις στη Λιβύη, στην αδικία και πειρατεία στην Ανατολική Μεσόγειο, κανείς δεν θα μας στόχευε. Ιδού τώρα δόξα τω Θεώ έγιναν εκλογές στην “βόρεια Κύπρο”. Και ως αποτέλεσμα αυτών των εκλογών, ναι, έγινε πρόεδρος ένας αδελφός μας που αγαπάει την Τουρκία, που αποδέχτηκε την Τουρκία. Και πρώτα ο Αλλάχ θα ξεκινήσει μια νέα διαδικασία στην Κύπρο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι:

«Στις 15 του μήνα εμείς ως Συμμαχία Δημοκρατίας, πρώτα ο Αλλάχ, μαζί με τον κ. Μπαχτσελί και τις αντιπροσωπείες μας θα είμαστε στην βόρεια Κύπρο. Θα συμμετάσχουμε στις τελετές εκεί. Και μετά τις τελετές θα κάνουμε όλοι μαζί πικ νικ στην περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων».

«Και μαζί με τους αδελφούς μας στη βόρεια Κύπρο θα προβάλουμε αναβιώνοντας εκεί με την παρουσία μας τους δεσμούς της μητέρας πατρίδας με την μικρή πατρίδα. Υπάρχει ανάγκη γι αυτό. Και αυτό καθυστέρησε. Και αυτό πρώτα ο Αλλάχ θα γίνει πάλι. Αν δεν κάναμε όλα αυτά θα μπορούσαμε εμείς να κοιτάξουμε στα μάτια τον λαό μας»,κατέληξε.

Γελοιότητες Ερντογάν: Πρότεινε στον Τατάρ να κάνουν… «πικ-νικ» στα Βαρώσια…

με πληροφορίες από onalert.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares