Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Διχάζει ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης: “Είμαι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Καλά σας κάνουν”

Μία απίστευτη ιστορία διηγήθηκε στον Focus FM 103.6 και τον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο διασώστης του ΕΚΑΒ κ. Χρήστος Κοκκινέλης, ο οποίος βρίσκεται όπως και χιλιάδες συνάδελφοί του, στον 15ο μηνα της αναστολής της εργασίας του, μετά από 22 χρονια υπηρεσίας.

Στην εκπομπή «8-11» ο κ. Κοκκινέλης περιέγραψε την εμπειρία του όταν προχθές, συνάντησε και συνομίλησε με γνωστό ηθοποιό στην πλατεία Αριστοτέλους.

“Την περασμένη Τρίτη, ενώ βρισκόμασταν στην πλατεία Αριστοτέλους και ενημερώναμε, όπως κάνουμε πάντα, τους πολίτες, για αυτο που βιώνουμε, έτυχε να περάσει ο κος Θοδωρής Αθερίδης μαζί με την κα Σμαράγδα Καρύδη. Πήρα το θάρρος λοιπόν να του ζητήσω, να μιλήσει για την αδικία που υφιστάμεθα σχεδόν 15 μήνες τώρα, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, Είναι κάτι που το εχουμε επαναλάβει αρκετές φορές απευθυνόμενοι σε δημόσια πρόσωπα. Ο συγκεκριμένος λοιπον κύριος, εκτός του ότι μας χαρακτήρισε αντιεμβολιαστές, με ενημέρωσε ότι είναι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού και ολοκληρωσε με την ατάκα “καλά σας κάνουν”. Μετά το αρχικό σοκ, προσπάθησα να του ζητήσω να διευκρινίσει την απάντηση του. Δεν πρόλαβα ομως γιατί εκείνη τη στιγμή μου είπε ότι δεν μπορώ να είμαι ανεμβολίαστος σε ένα νοσοκομείο και να τον κολλήσω και να πεθάνει. Για μία ώρα προσπαθουσα να οργανώσω τη σκέψη μου. Γιατί, αυτό τον άνθρωπο τον έβλεπα στο θέατρο και τον χειροκροτούσα. Και ανέβασα την ιστορία αυτή στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook, για να καταλάβει ο κόσμος”, ανέφερε.

“Οι περισσότεροι ζούμε με μαύρη εργασία. Κάποιοι εργάζονται σε εποχιακές δουλειές παράνομα, γιατί από την υπηρεσία μας αναφέρεται ότι είναι πειθαρχικό παράπτωμα εάν εργαστούμε αλλού. Καθημερινά μοιράζουμε ενημερωτικά για την κατάστασή μας φυλλάδια στον κόσμο και προωθούμε λαχνούς κληρώσεων με δώρα από φίλους. Η ανταπόκριση του απλού κόσμου, είναι ιδιαίτερα συγκινητική”, σημείωσε ο κ. Κοκκινέλης.

 

πηγή: focusfm103.6

Shares