Τετάρτη , 17 Αυγούστου 2022

Διακόπηκε η κυκλοφορία στην Πειραιώς: Πλημμύρισαν οι δρόμοι της Αθήνας…

Η έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ωρών έχει δημιουργήσει προβλήματα σε πολλούς δρόμους της Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε πολλά σημεία του Πειραιά έχουν σχηματιστεί ποτάμια που κάνουν πολύ δύσκολη την κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ σε παρόμοια κατάσταση είναι και δρόμοι των νοτίων προαστίων.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα αυτή την στιγμή σημειώνεται στην οδό Πειραιώς, στο ύψος του Ταύρου και σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος της Χαμοστέρνας έως και την Πέτρου Ράλλης και στα δύο ρεύματα.

Από τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος επικρατεί σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας και οι οδηγοί των οχημάτων πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις σε κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Συγκεκριμένα, μέχρι αυτή την ώρα, αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην Αθηνών – Λαμίας (Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη) , στην Πέτρου Ράλλη, τη Μεσογείων, την Κατεχάκη στην άνοδο και κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας αλλά και στην κάθοδο της Βασ. Σοφίας.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην άνοδο της Λ. Συγγρού, στη Βασ. Αμαλίας και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά και συγκεκριμένα από τον Άλιμο έως το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares