Τετάρτη , 21 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Δεν βάζουν μυαλό ούτε με την απειλή του Κορονοϊού: Αδιαφορούν για τα μέτρα και ανοίγουν μαγαζιά – 96 συλλήψεις…

Δεν βάζουν μυαλό ούτε με την απειλή του Κορονοϊού: Αδιαφορούν για τα μέτρα και ανοίγουν μαγαζιά - 96 συλλήψεις...

Τι σκέφτηκε μια κομμώτρια στη Θεσσαλονίκη για να λειτουργήσει το μαγαζί της…

Σε σαφάρι ελέγχων έχουν επιδοθεί οι αστυνομικοί σε όλη τη χώρα προκειμένου να εντοπίσουν όσους δεν συμμορφώνονται με τα έκτακτα μέτρα που έχουν επιβληθεί για να μην εξαπλωθεί ο κορονοϊός. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., από την Πέμπτη, 12 Μαρτίου, έχουν βεβαιωθεί 91 παραβιάσεις σε όλη τη χώρα και έχουν συλληφθεί 96 άτομα. Ειδικότερα, έχουν γίνει οι εξής συλλήψεις ατόμων ανά την Ελλάδα:

-36 στην Αττική,
-19 στη Δυτική Ελλάδα,
-9 στη Θεσσαλία,
-5 στη Δυτική Μακεδονία,
-5 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
-5 στο Νότιο Αιγαίο,
-4 στην Κρήτη,
-3 στην Πελοπόννησο,
-3 στη Θεσσαλονίκη
-2 στην Κεντρική Μακεδονία,
-2 στη Στερεά Ελλάδα,
-2 στην Ήπειρο και
-1 στο Βόρειο Αιγαίο

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν να λειτουργούν χώρους (κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, καφετέριες – καφενεία, ψητοπωλεία, κέντρα διασκέδασης – δεξιώσεων, πολυκαταστήματα, κ.λπ.) για τους οποίους ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.

Ανοιξε το κομμωτήριο για ανταύγειες

Ένα νέο… κρούσμα διαπιστώθηκε την Κυριακή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το voria.gr: Ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου επί της οδού Αγίας Σοφίας αγνόησε τις απαγορεύσεις και άνοιξε το κατάστημά της κάνοντας… ανταύγειες σε πελάτισσα! Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία και στο σημείο έσπευσε περιπολικό. Οι αστυνομικοί, που δεν πίστευαν στα μάτια τους λέγοντας χαρακτηριστικά «τι άλλο θα δούμε», προχώρησαν σε αυστηρές συστάσεις προς την ιδιοκτήτρια, ζητώντας της άμεσα να σφραγίσει το κατάστημα.

Εφόσον δεν μπορούσε να μην παρακούσει ξανά, η ίδια αναγκάστηκε να κλείσει απευθείας το κομμωτήριό της… Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι ότι στην πρόσοψη του καταστήματος για το ωράριο αναγράφεται: «Δευτέρα-Σάββατο, 9:00-21:00»…

Δεν βάζουν μυαλό ούτε με την απειλή του Κορονοϊού: Αδιαφορούν για τα μέτρα και ανοίγουν μαγαζιά - 96 συλλήψεις...

ethnos.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares