Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Δεν… τσιγκουνεύεται ο Δ.Τζανακόπουλος: Τα ακριβά κοσμήματα στην E.Αχτσιόγλου! Με μαγιό και… αγκαλιασμένοι στην Κίμωλο… (φωτογραφίες)

Ήταν Απρίλης του 2018 όταν το ”S” αποκάλυψε τα τρυφερά ενσταντανέ του Δημήτρη Τζανακόπουλου και της Εφης Αχτσιόγλου σε μια από τις τότε κρυφές εξόδους τους…

Από τότε άλλαξαν πολλά. Ο Τζανακόπουλος δεν είναι πια κυβερνητικός εκπρόσωπος, η Αχτσιόγλου δεν είναι πια Υπουργός Εργασίας, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πια κυβέρνηση, η σχέση τους δεν είναι πια κρυφή αλλά ο έρωτας καλά κρατεί…

Οι δύο πρώην υπουργοί του Αλέξη Τσίπρα και νυν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φροντίζουν όχι μόνο να μην κρύβουν, αλλά και να απολαμβάνουν το ειδύλλιό τους, με κάθε ευκαιρία.

Τον περασμένο Αύγουστο, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την εκλογική ήττα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Εφη Αχτσιόγλου φρόντισαν να απαλύνουν τον (κομματικό) πόνο και να ασχοληθούν με τον έρωτά τους.

Απέφυγαν τα «κοσμικά» και επέλεξαν το νησί της Κιμώλου. Εκεί, ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» σε τρυφερές στιγμές. Οι φωτογραφίες του iefimerida.gr , τούς δείχνει σε μια παραλία με λίγο κόσμο και ακόμη λιγότερους «περίεργους» στις γύρω ξαπλώστρες.

Πιο διαχυτικός ο πρώην υπουργός Επικρατείας δεν μπορούσε να αποφύγει να κάτσει απέναντι από την αγαπημένη του στην ξαπλώστρα της παραλίας και να τυλίξει τα πόδια της γύρω από τη μέση του. Εκείνη έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές. Αρχικά φορούσε ένα μαύρο καφτάνι, αλλά λίγο αργότερα αφέθηκε στη φροντίδα του ήλιου μένοντας με το λευκό της μπικίνι.

Το χρυσό κολιέ και τα σκουλαρίκια από κεντρικό κοσμηματοπωλείο

Ο έρωτας δεν ήταν καλοκαιρινός, όπως φαίνεται, αλλά συνεχίζεται. Οπως έγινε γνωστό, την περασμένη Τετάρτη, όταν η κυβέρνηση κατέθετε στη Βουλή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ψώνισε από κεντρικό κοσμηματοπωλείο του Κολωνακίου, δύο κοσμήματα στην αγαπημένη του. Ενα κολιέ και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Σύμφωνα με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, επρόκειτο για ένα χρυσό κολιέ 14 καρατίων αξίας 219 ευρώ, (το οποίο με την έκπτωση κόστισε τελικά 175 ευρώ), και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αξίας 72 ευρώ.

PARAPOLITIKA.GR

Shares