Δευτέρα , 8 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Δεν πρόκειται να αφήσουν τίποτα όρθιο οι…”ευαίσθητοι” της “πράσινης” ενέργειας-ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ!!!(pic)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ!!!

Η κυβέρνηση των “αρίστων” και του “επιτελικού” κράτους, που δεν μπορεί να  διαχειριστεί ούτε λόγους πόντους χιόνι, γιατί άκουσον-άκουσον, χιόνισε το ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που επί ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, έχει φροντίσει να εμπεδώσει στις Ελληνίδες και τους Έλληνες το αίσθημα ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, απέναντι σε κάθε καιρικό φαινόμενο, πυρκαγιά και σεισμούς, με οδυνηρές συνέπειες για τους παθόντες. Οι σεισμοπαθείς της Κρήτης και πυρόπληκτοι σε Αττική, Πελοπόννησο και Βόρεια Εύβοια και οπουδήποτε αλλού στην ελληνική επικράτεια, είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της κυβερνητικής αιδούς.

Οι κύριοι του Μαξίμου και λάτρεις, λοιπόν, των γερμανικών ανεμογεννητριών, ανεξάρτητα που τώρα τρέχουν και δεν φθάνουν για τους ΛΙΓΝΙΤΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ!!!

Τώρα, λοιπόν, ασμένως, οι…οικολόγοι της κυβέρνησης με νομοθετική πρωτοβουλία τους είχαν αποφασίσει παραμονές Χριστουγέννων  με ΤΟ ΦΕΚ 6191/23-12-21 να ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:Εθνικά Πάρκα:Πάρνηθα,Σχοινιάς, Μαραθώνας-Δαδιάς, Λευκίμης, Σουφλίου -Τζουμέρκων- κοιλάδα Αχελώου-δρυμός Ολύμπου-Δέλτα Έβρου 

Μια απλή υπενθύμιση στα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα, που εν μέσω πυρκαγιών συνεχίζουν να “αγιογραφούν” τη κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις…άοκνες προσπάθειες τους για το καλό του περιβάλλοντος, βεβαίως-βεβαίως!!!

Ιδου το ΦΕΚ: 

φωτο αρχείου

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares