Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022

Δεν λειτουργεί η ΜΕΘ στο νοσοκομείο Αγρινίου, αλλά η…Γκάγκα καθησυχάζει-ΒΙΝΤΕΟ

Να μην ανησυχεί κανένας, αφού έχει προκηρυχθεί… μια θέση!

Σε άλλο πλανήτη φαίνεται να ζουν οι αρμόδιοι εκεί στο υπουργείο Υγείας. Η αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα βρέθηκε για ένα… πέρασμα από το νοσοκομείο Αγρινίου, σε ένα σύγχρονο νοσοκομείο στο οποίο δεν λειτουργεί όμως η ΜΕΘ και ασθενείς που χρειάζονται να εισαχθούν στην εντατική μεταφέρονται σε νοσοκομεία άλλων νομών.

Την Μίνα Γκάγκα ενημέρωσε για τα προβλήματα και ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών κ. Αραβανής, αλλά η κυρία υπουργός δεν έχει καμία ανησυχία.

Μετά και τη συνάντηση με την διοίκηση του νοσοκομείου σε δηλώσεις της ανέφερε: «Είχα μία γρήγορη επίσκεψη, θα υπάρξει στο μέλλον μία προγραμματισμένη για για γνωρίσω τους συναδέλφους και τον διοικητή. Πρόκειται για ένα σύγχρονο νοσοκομείο με πάρα πολύ καλές υποδομές και ένα προσωπικό που το αγαπάει και το “πονάει”. Συζητήσαμε τα θέματα με όλο το προσωπικό και τον εκπρόσωπο των νοσοκομειακών ιατρών του νομού. Είμαστε σε επαφή για οτιδήποτε χρειάζεται το νοσοκομείο».

Για τις ελλείψεις στο ιατρικό προσωπικό και τη λειτουργία της ΜΕΘ σχολίασε πως: «Έχει προκηρυχθεί μία θέση (για τη ΜΕΘ) που θα έρθει σχετικά σύντομα και η πρόθεσή μας είναι να λειτουργεί η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

Δηλαδή θα πρέπει να την χειροκροτήσουμε κιόλας που προκηρύχτηκε μια μόνο θέση, που θα έρθει… σχετικά σύντομα, όπως δήλωσε! Όλα καλά, όλα ανθηρά!

newsbreak.gr
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares