Τετάρτη , 5 Αυγούστου 2020
Τελευταία Νέα

Δεν κρατούσαν αποστάσεις, δεν φορούσαν μάσκα και το…. πλήρωσαν – Στις 286 συνολικά οι παραβάσεις…..

Δεν κρατούσαν αποστάσεις, δεν φορούσαν μάσκα και το…. πλήρωσαν – Στις 286 συνολικά οι παραβάσεις.....

Πρόστιμα 150 ευρώ επιβλήθηκαν χθες σε 23 παραβάτες που δεν κρατούσαν αποστάσεις και δεν έκαναν χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους η στα ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, οι «καμπάνες» της αστυνομίας… ήχησαν στις εξής περιοχές: Στην Αττική 10, στο Βόρειο Αιγαίο 7, στη Δυτική Ελλάδα 4, μία στην Ήπειρο και μία στην Κρήτη.

Σημειώνεται, ότι από την έναρξη του μέτρου έως σήμερα έχουν βεβαιωθεί, συνολικά, 286 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα.

Παράλληλα, για μετακινήσεις εκτός νομού του τόπου κατοικίας βεβαιώθηκαν 72 παραβάσεις σε όλη την Ελλάδα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα 150 ευρώ, ως εξής: Στην Κεντρική Μακεδονία 30, στην Αττική 12, στη Θεσσαλονίκη 11, στη Δυτική Ελλάδα 8, στη Θεσσαλία 4, στη Στερεά Ελλάδα 3, στην Πελοπόννησο 2, μία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και μία στο Βόρειο Αιγαίο. Από την έναρξη του μέτρου έως σήμερα έχουν βεβαιωθεί 889 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα.

Επίσης, για λειτουργία επιχειρήσεων, παρά τη σχετική απαγόρευση, βεβαιώθηκε μία παράβαση και συνελήφθη ένα άτομο. Από την έναρξη του μέτρου έως σήμερα έχουν βεβαιωθεί σε όλη τη χώρα 614 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 600 άτομα. Όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

 

newsbreak

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares