Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Δεν κολλάει ο κορωνοϊός στο Μαξίμου – Αδιαφόρησαν όλα τα κυβερνητικά στελέχη για τα μέτρα…

Αδιαφόρησαν άπαντες για τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και για την προστασία από τον κορωνοϊό, στην έκτακτη σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Σήμερα, Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία πολλών κυβερνητικών στελεχών, ώστε να αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπιστούν τα «εισαγόμενα» κρούσματα του κορωνοϊού. Ανάμεσα σε όλα όσα αποφασίστηκαν ήταν και τ’ ότι για να εισέλθουν πλέον οι τουρίστες από τον Προμαχώνα θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα πρόσφατο αρνητικό τεστ για τον κορωνοϊό.

Η τραγική ειρωνεία είναι τ’ ότι την ώρα που αποφασίζονται μέτρα τα οποία πλήττουν ακόμα περισσότερο, τη δοκιμασμένη από το lockdown ελληνική οικονομία, κανείς – εκτός του Σ. Τσιόδρα – δεν φορούσε μάσκα προστασίας. 

Να πούμε ότι ήταν η πρώτη φορά;

Την ώρα που η κυβέρνηση εδώ και μήνες ρίχνει πρόστιμα σε πολίτες που δεν φορούν την απαραίτητη μάσκα, η ίδια φαίνεται ότι αδιαφορεί παντελώς για τα μέτρα που η ίδια επιβάλει. Η αρχή έγινε με την περιβόητη φιέστα Μπακογιάννη στην πλατεία Ομονοίας, ενώ λίγες ημέρες αργότερα ο ίδιος ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε σχολείο και μίλησε με μαθητές χωρίς να φοράει μάσκα.

Όπως φαίνεται λοιπόν και στις φωτογραφίες στην έκτακτη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος, ο καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επιβεβαιώθηκε ότι… στο Μέγαρο Μαξίμου δεν κολλάει ο κορωνοϊός.

 

pronews.gr

Shares