Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

“Δεν είναι πρώτη φορά που σκαρφαλώνουν σε λεωφορεία” καταγγέλλουν εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ – Περσινό το περιστατικό που καταγράφηκε στο βίντεο…

"Δεν είναι πρώτη φορά που σκαρφαλώνουν σε λεωφορεία" καταγγέλλουν εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ - Περσινό το περιστατικό που καταγράφηκε στο βίντεο...

Παλαιότερο είναι πιθανότατα το βίντεο που έχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο και στο οποίο εμφανίζονται δύο νεαροί να έχουν σκαρφαλώσει στο πίσω μέρος λεωφορείου του ΟΑΣΘ και να κρέμονται ενώ αυτό κινείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr είναι αδύνατον να υπάρξει ταυτοποίηση των δύο παιδιών τα οποία έθεσαν σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή, ενώ το συγκεκριμένο λεωφορείο βρίσκεται ακινητοποιημένο στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ από το περασμένο Μάιο με μηχανικό πρόβλημα.

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόρδας στο newsit.gr είναι αδύνατο ο οδηγός του λεωφορείου να δει κάποιον ο οποίος έχει σκαρφαλώσει στο συγκεκριμένο σημείο.

«Η ορατότητα εκεί είναι μηδενική» σημειώνει ο κ. Σκόρδας εξηγώντας ότι ακόμη και ο ίδιος ο Οργανισμός δεν έχει περισσότερη πληροφόρηση για το περιστατικό. Εμφανώς προβληματισμένος από το γεγονός, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ τονίζει ότι είναι αδύνατο να υπάρχει ένας τροχονόμος πίσω από κάθε άνθρωπο.

«Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Πρέπει να σταματήσει και πρέπει τα παιδιά να προστατεύουν τον ίδιο τους τον εαυτό. Δεν μπορεί να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο» υπογραμμίζει ο Γιώργος Σκόρδας. Διευκρινίζει παράλληλα ότι είναι άγνωστο το πότε ακριβώς συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό. «Παρακαλούμε τα παιδιά να μην κάνουν τέτοια πράγματα, να μη θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο. Είναι κρίμα. Είναι νέα παιδιά» λέει ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ και καταλήγει: «ελπίζουμε να είναι και η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΟΑΣΘ Δημήτρη Τσερμενίδη, το συγκεκριμένο περιστατικό είναι πιθανό να έγινε έναν χρόνο πριν, σε κάθε περίπτωση όμως πριν από τον περασμένο Μάιο. «Το συγκεκριμένο λεωφορείο είναι στο αμαξοστάσιο από τον περασμένο Μάιο με μεγάλη βλάβη» λέει ο κ. Τσερμενίδης στο newsit.gr προσθέτοντας όμως ότι «είναι το τρίτο ή τέταρτο παρόμοιο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη. Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ωστόσο όπως λέει ο πρόεδρος των εργαζομένων «εμείς εν μπορούμε να αστυνομεύσουμε τέτοιες καταστάσεις». «Δεν μπορεί ο εργαζόμενος οδηγός να παρακολουθεί τι γίνεται πίσω από το λεωφορείο και ούτε μπορεί να το ελέγξει» καταλήγει.
newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares