Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

«Δεν μπορούσα να κρατήσω ισορροπία» – Έλληνας ποδοσφαιριστής περιγράφει τη στιγμή του φονικού σεισμού στην Τουρκία

Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ομάδα της Τουρκίας, περιγράφει τις ώρες του φονικού σεισμού


Εκατοντάδες είναι οι νεκροί και τεράστιες οι καταστροφές από τον τρομακτικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ που έπληξε την Τουρκία. Ο σεισμός με επίκεντρο μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από την τουρκική πόλη Γκαζιάντεπ, σάρωσε τη Συρία και έγινε αισθητός μέχρι την Αίγυπτο και τη Γεωργία.

Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ομάδα της Τουρκίας, περιγράφει τη στιγμή του φονικού σεισμού και τον τρόμο που βίωσε ο ίδιος και οι κάτοικοι. «Όλοι έκλαιγαν, έμπαιναν σε αυτοκίνητα. Επικράτησε μία ταραχή», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορούσα να κρατήσω ισορροπία»
Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, που ζει στην πόλη Καισάρεια, μιλώντας στο Open, περιέγραψε αρχικά: «(Έγινε στις) 4:30 περίπου, ήταν πολύ ισχυρός σεισμός. Εμείς είμαστε περίπου 3 ώρες από το επίκεντρο, οδικώς».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η διάρκεια ήταν περίπου στο 1,5 λεπτό «αλλά είχε πολλούς μετασεισμούς».

«Τον νιώσαμε πολύ έντονα. Εγώ ήμουν στο κρεβάτι και μόλις σηκώθηκα δεν μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου», δηλώνει στη συνέχεια.

Μιλώντας για την ώρα της δόνησης ο κ. Κολοβέτσιος ανέφερε: «Όλοι έκλαιγαν, έμπαιναν σε αυτοκίνητα. Επικράτησε μία ταραχή». Πρόσθεσε δε, πως εκτός από τον σεισμό «είχαμε και το χιόνι να αντιμετωπίσουμε».

 

in.gr

Shares