Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022

Δεν άφησε…τίποτα όρθιο ο Σαρηγιάννης! Προτείνει να επανέλθουν μάσκες, τηλεργασίες, εμβολιασμοί κλπ!

Και…ό,τι ζητά η ψυχή του ειδικού!

Ανεμοθύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις του καθηγητή περιβαλλοντικής μηχανικής, ο οποίος αφού έκανε σύνδεση της κλιματικής αλλαγής, που πολλοί αρχίζουν να αμφισβητούν, με τον covid19, προέβη σε φρικιαστικές δηλώσεις, που μας γυρνάνε πίσω στα δυστοπικά σενάρια του 2021!

Συγκεκριμένα και καλεσμένος στο ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 6, ο καθηγητής είπε πως πρέπει να επανέλθουν μέχρι ένα ποσοστό οι τηλεργασίες στον δημόσιο τομέα εμφατικά στα κέντρα των πόλεων, αλλά και στην χρήση μασκών σε κλειστούς χώρους.

Προκλητική και βλάσφημη ακτιβίστρια έφαγε σελίδες της Αγίας Γραφής για να διαμαρτυρηθεί – Ντοκουμέντο

Αντιδρά ο κόσμος στους νεοταξήτες πολιτικούς: Μην μας εμπλέκετε στην Ουκρανία! Μας οδηγείτε σε πυρηνικό πόλεμο!

Αφού ερωτήθηκε από την δημοσιογράφο αν βρίσκεται προ των πυλών κάποια ενδεχόμενη απειλή, ο κύριος Σαρηγιάννης απάντησε, πως εκτιμά ότι θα ξεσπάσουν καινούργια κρούσματα παρόμοιας έντασης με αυτής του Δεκέμβρη του προηγούμενου χρόνου.

Πριν κλείσει, ο καθηγητής έκανε μια συσχέτιση με την ατμοσφαιρική ρύπανση και την επίπτωση στην υγεία κάποιου μολυσμένου από κορονοϊό ανθρώπου, προτείνοντας στη συνέχεια για την βέλτιστη λοιμοξιολογική παρατήρηση και έλεγχο της διασποράς την χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους, την ενίσχυση της εκστρατείας για την εμβολιαστική κάλυψη, του πληθυσμού, επιστροφή στον καθημερινό αυτο-έλεγχο νόσησης (πχ.rapid test) και την επαναφορά της τηλεργασίας.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares