Πέμπτη , 29 Σεπτεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Δείτε βίντεο: Τα… γαλλικά του βασιλιά Καρόλου, έσταζε μελάνι το στιλό ενώ υπέγραφε

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ έγινε για άλλη μία φορά viral μέσα σε λίγα 24ωρα. Αυτή τη φορά ο νέος μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτή τη φορά ενώ ήταν καθισμένος σε ένα γραφείο του κάστρου Χίλσμπορο στη Βόρεια Ιρλανδία φάνηκε να ταράζεται όταν στην προσπάθειά του να υπογράψει ένα βιβλίο άρχισε να στάζει το μελάνι από το στιλό που κρατούσε. Μάλιστα στο βίντεο που κατέγραψε τις αντιδράσεις του ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ φαίνεται να τρίβει με μανία τα δάχτυλά του.

Το βίντεο που ήδη έχει γίνει viral δείχνει τον Κάρολο να ρωτάει ποια ήταν η ημερομηνία καθώς ετοιμαζόταν να υπογράψει το βιβλίο επισκεπτών. Όταν κατάλαβε ότι το στιλό είχε πρόβλημα άρχισε να λέει «θεέ μου το μιισώ αυτό το στιλό» και στη συνέχεια το έδωσε στη βασιλική σύζυγο Καμίλα. «Δεν το αντέχω αυτό το πράγμα, βρωμάει», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι λίγα 24ωρα πριν, άλλο ένα περιστατικό αντίστοιχης φύσης είχε προκύψει δείχνοντας τον Κάρολο να εκνευρίζεται δείχνοντας στους βοηθούς του να καθαρίσουν το γραφείο του.

Μπορεί να περίμενε τουλάχιστον επτά δεκαετίες, για να γίνει βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου ο Κάρολος, δεν χρειάστηκε ωστόσο να περιμένει, παρά μόλις λίγες ώρες, για να γίνει… viral.

Τα αντικείμενα που τον «εκνεύρισαν» εκείνη τη στιγμή ήταν ένα κουτί με στιλό και ένα μελανοδοχείο, τα οποία φέρεται να του είχαν χαρίσει οι γιοι του, οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι. Στο βίντεο ο βασιλιάς Κάρολος εμφανίζεται να δείχνει επίμονα προς τα αντικείμενα, ζητώντας από τους βοηθούς του να αφαιρεθούν αμέσως.

Φυσικά, αυτή η στιγμή έγινε αντικείμενο… επικών σχολίων στο Twitter: «Ο υπηρέτης πρέπει να καθαρίσει το γραφείο μου για μένα. Δεν μπορεί να περιμένουν από μένα να μετακινήσω τα πράγματα» αστειεύτηκε κάποιος, ενώ ένας άλλος έγραψε χαρακτηριστικά: «Πρώτη μέρα στη δουλειά και έχει ήδη βαρεθεί. ΧΑΧΑΧΑ».

 

πρωτο θεμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares