Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Δείτε την απίστευτη στιγμή όταν ο Έλον Μασκ απολύει σε ζωντανή μετάδοση αριστερή από το Twitter

Δεν έμεινε…σαγόνι που να μην έπεσε στο έδαφος από το σοκ, όταν σε ραδιοφωνική εκπομπή και σε ζωντανή μετάδοση, ο μεγιστάνας και νέος ιδιοκτήτης του Τουτίτερ ΑΠΕΛΥΣΕ ακροαριστερή!

Μεταξύ των πρώτων του κινήσεων μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς του 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων την Πέμπτη, ήταν να απολύσει τα κορυφαία στελέχη της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένης της γυναίκας που είναι υπεύθυνη για την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια στην πλατφόρμα,  την Vijaya Gadde.

Η ανακοίνωση της απόλυσή της ήρθε με μορφή έκπληξης, καθώς καλεσμένη σε podcast η Βιζάγια μαζί με τον Μασκ, μιλώντας για το Τουίτερ και για τα λάθη που παραδέχθηκε ότι έκανε ως μεγαλοστέλεχος και επικεφαλής του τμήματος “ασφάλειας και εμπιστοσύνης”, ο Μασκ με έναν “παγωμένο” χαρακτηριστικό τόνο, της είπε ότι απολύεται. Η πρώην στέλεχος του Τουίτερ αποχώρησε δίχως δεύτερη κουβέντα από την εκπομπή! Αμέσως έγινε viral στο Τουίτερ.

Γιατί ήταν σημαντική η απόλυση της; To συμβούλιο της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας του Τουίτερ έχει ως αρμοδιότητα μεταξύ άλλων να παράγει κανόνες συμμόρφωσης. Φέρεται ότι ο Μασκ την απέλυσε με κύριο κίνητρο την κατάχρηση που έκανε εκείνη ως επικεφαλής να δημιουργήσει κανόνες που λογοκρίνουν ουσιαστικά συντηρητικές φωνές.

https://twitter.com/damonimani/status/1586125164227469316

 

πηγή: fortune.com

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares