Κυριακή , 25 Οκτωβρίου 2020

ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΕΔΩ το Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο για την πανδημία που ΚΑΝΕΝΑ συστημικό Μέσο δεν μετέδωσε…(ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΕΔΩ το Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο για την πανδημία που ΚΑΝΕΝΑ συστημικό Μέσο δεν μετέδωσε...(ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (19-20 Σεπτεμβρίου 2020) διεξήχθη διαδικτυακά το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ…

Όπως ήταν φυσικό η διενέργεια του Διεθνούς Διεπιστημονικού Συνεδρίου ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ από κανένα συστημικό Μέσο ενημέρωσης.

Το συνέδριο συγκλήθηκε ως κατ’ επείγον λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνει σήμερα ο πλανήτης και ταυτόχρονα ασύμμετρης απειλής, με απρόβλεπτες και καταστροφικές συνέπειες για την υπόσταση του ανθρώπου ως είδος, τον τρόπος ζωής του, την ελευθερία του γενικότερα. Η διαδικτυακή συμμετοχή κορυφαίων Καθηγητών και Ερευνητών από διάφορες χώρες του κόσμου θεωρήθηκε αναγκαία και απαραίτητη, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης.

Ενδεικτικά κάποια από τα ονόματα είναι:

Dr. Wolfgang Wodarg, Καθηγητής Φυσιολογίας, Dr. Stefano Montanari, Καθηγητής Ιατρικής Νανοπαθολόγος, Dr. Pasquale Mario Bacco, Καθηγητής Παθολογοανατομίας, Dr. Sucharit Bhakdi, Καθηγητής Μικροβιολογίας, Ιολογίας και Επιδημιολογίας, Dr. Giuseppe Remuzzi, Καθηγητής Ερευνητής, Διευθυντής Ερευνητικού Κέντρου Marco Negri Milano, Dr. Vandana Shiva, Καθηγήτρια Πυρηνικής Φυσικής, Περιβαλλοντολογίας, Dr. Giulio Tarro, Καθηγητής Ιολογίας Πανεπιστήμιο Νάπολης , Dr. Giuseppe De Donno, Καθηγητής Πνευμονολογίας, αλλά και οι Έλληνες Γεώργιος Χρούσος, Καθηγητής και Διευθυντής της Πρώτης Παιδιατρικής Κλινικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Πάντος, Καθηγητής Φαρμακολογίας Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Νίκος Κατσαρός, τ. Διευθυντής Ερευνών Ινστιτούτο Φυσικοχημείας. ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Πτυχίο Χημείας Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημήτριος Κούβελας, Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης,

Το «Voice news» θεώρησε καθήκον του να ενημερώσει τους αναγνώστες του αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες για την διενέργεια και το περιεχόμενο του Διεθνούς Διεπιστημονικού Συνεδρίου με σκοπό οι Έλληνες πολίτες να εξάγουν τα δικά τους καθολικά συμπεράσματα όσον αφορά στο τι ακριβώς συνέβη το διήμερο αυτό στο συνέδριο, ποιοι συμμετείχαν και τι ακριβώς είπαν.

Ακολουθούν οι δύο υπερσύνδεσμοι από το οπτικοακουστικό υλικό (διάρκειας δέκαοκτώ ωρών!)

1.ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ (διάρκεια 9:01:40)

2.ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ (διάρκεια 9:05:15)
https://www.youtube.com/watch?v=OB4PEtxt9YE#

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares