Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Δεύτερος καθηγητής «φακελάκης» στο ΤΕΙ Σερρών – Πουλούσε «έτοιμες» εργασίες….

«Από τον Οκτώβριο ακουγόταν ότι πιθανότατα εμπλέκεται ένας ακόμα καθηγητής», δήλωσε ο πρώην πρύτανης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρης Χασάπης


Ξεδιπλώνεται το κύκλωμα που εξανάγκαζε φοιτητές να πληρώσουν αδρά προκειμένου να περάσουν τα μαθήματα στο ΤΕΙ Σερρών, καθώς αποκαλύφθηκε και δεύτερη περίπτωση καθηγητή «φακελάκη», σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για δωροληψία.

Ο δεύτερος καθηγητής «φακελάκης» φέρεται να πουλούσε έτοιμες εργασίες στους φοιτητές, οι οποίοι βεβαίως, περνούσαν με αυτόν τον τρόπο τα μαθήματα. Ο κατηγορούμενος θα κληθεί από τον ανακριτή για κατάθεση, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό και άλλων καθηγητών ή παραγόντων, που εμπλέκονταν στο κύκλωμα.

Το κύκλωμα στο ΤΕΙ Σερρών αποκαλύφθηκε μετά την υπόθεση του 59χρονου καθηγητή, ο οποίος συνεργαζόταν με ζευγάρι που διατηρούσε φροντιστήριο, αποσπώντας μεγάλα ποσά από φοιτητές που προσπαθούσαν να βγάλουν τη σχολή.

«Από τον Οκτώβριο ακουγόταν ότι πιθανότατα εμπλέκεται ένας ακόμα καθηγητής. Φαίνεται ότι οι κατηγορίες που σχετίζονται με αυτόν τον καθηγητή σχετίζονται με την εκπόνηση εργασιών με πληρωμή», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην πρύτανης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρης Χασάπης.

 

πρωτο θεμα

Shares