Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023

Δανάη Λουκάκη: Είχα μία διαγνωσμένη κατάθλιψη

Σε μία ιδιαίτερα αποκλειστική συνέντευξή της, η ηθοποιός Δανάη Λουκάκη μίλησε για την κατάθλιψη αλλά και το bullying που βίωσε.

Όπως αποκάλυψε η Δανάη Λουκάκη, στο παρελθόν είχε πάει στην Αγγλία για σπουδές και σκεφτόταν να μείνει μόνιμα, όμως δεν της άρεσε το Λονδίνο και ένιωθε πως καταπιεζόταν φρικτά.

Η Δανάη Λουκάκη έκανε μία γενναία εξομολόγηση για την περίοδο που πάλεψε με την κατάθλιψη. «Είχα μία διαγνωσμένη κατάθλιψη και κάνω ψυχοθεραπεία. Ξυπνούσα και ήμουν κατάκοπη, ζορίστηκα πολύ κάποια στιγμή», εξομολογήθηκε.

Η Δανάη Λουκάκη αναφέρθηκε και στο bullying που δέχτηκε στα μαθητικά της χρόνια. Όπως αποκάλυψε, κουβαλούσε το τραύμα για πολλά χρόνια, ενώ έκανε λόγο για τις κολακείες που δέχεται σήμερα από τα άτομα που της ασκούσαν βία στο παρελθόν.

«Έχω βιώσει bullying στο σχολείο, πέρασα άθλια και το κουβάλαγα πολλά χρόνια. Με τραμπουκιζαν, μου έκαναν την ζωή μαύρη…

Τα άτομα που με τραμπουκίζανε στο σχολείο τώρα είναι «αχ Δανάη μου». Έφαγα χαστούκι από κοπέλα στο γυμνάσιο χωρίς κανέναν λόγο και ο γυμνασιάρχης είπε “μία ήμερα αποβολή”», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Δανάη Λουκάκη.

 

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares