Τετάρτη , 22 Μαρτίου 2023

Δανάη Μπάρκα: Σοκαρίστηκε επειδή της είπαν να χάσει κιλά

H Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε πως όταν ακόμα έκανε δοκιμαστικά για την εκπομπή, Πάμε Δανάη, κάποιος που δεν βρίσκεται στο Mega της είπε ότι πρέπει να αδυνατίσει.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Δανάη Μπάρκα: «Την πρώτη χρονιά που ήρθα σε αυτό το κανάλι, που δεν είχα καμία ιδέα για τα πράγματα, όλα τα ραντεβού ήταν τέλεια, ήταν φοβερά. Κάποια στιγμή έρχεται ένας άνθρωπος, το λέω γιατί δεν είναι πια στο κανάλι, και δεν είναι γνωστό πρόσωπο, δούλευε σε άλλο πόστο.»

Και τόνισε η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη: «Ενώ όλοι μετά το πρώτο δοκιμαστικό ήταν πολύ εμψυχωτικοί, εγώ έτρεμα, έρχεται αυτός ο άνθρωπος και μου λέει “άκου, όλα καλά, αλλά λίγο να αδυνατίσεις”, ο μόνος άνθρωπος που μου το έχει πει αυτά τα τρία χρόνια. Το κάνω ξεκάθαρο για να μην αφήνω αιχμές.»

Και πρόσθεσε: «Εγώ τότε είχα σοκαριστεί γιατί ήταν σε άλλο πόστο και προϋπήρχε στο κανάλι, οπότε είχα μαγκωθεί ότι μου το λέει ένας ανώτερός μου».

Και κατέληξε λέγοντας η Δανάη Μπάρκα: «Τότε δεν του είχα απαντήσει, τώρα θα απαντούσα. Του είπα τότε ότι “ναι, εντάξει, μπορεί να έχεις και δίκιο”. Το μοιράστηκα με κάποιους ανθρώπους του καναλιού που ήταν ενθαρρυντικοί και μου είπαν “μην ακούς τίποτα, θα είσαι ο εαυτός σου”».

 

gossip-tv.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares