Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Covid-19:Ούτε σε διαφήμιση τέτοια προώθηση για τα εμβόλια από τον Πρωθυπουργό του Καναδά-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Μόνο ο Μητσοτάκης καλύτερός του!!!

Είναι πασιφανές πως η τρομολαγνεία και το απίστευτο κρεσέντο προπαγάνδας από ΜΜΕ παγκοσμίως για τα περίφημα εμβόλια κατά του covid-19, που από δύο δόσεις έγιναν τρεις και μετά τέσσερεις…και το κοντέρ ακόμα γράφει.

Κάτω, λοιπόν, από αυτές τις συνθήκες επιμερίζοντας την ασίγαστη τάση για πειθαναγκασμό για εμβολιασμό κατά του covid-19, σίγουρα σημαντικότατο κομμάτι καταλαμβάνουν και πολιτικές ηγεσίες.

Για τη περίπτωση Μητσοτάκη, ακόμα και οι σύριγγες γνωρίζουν τον εμμονικό, υποχρεωτικό και αυταρχικό χαρακτήρα που απέδωσε στη έννοια της εμβολιαστικής-ιατρικής πράξης.

Οι χιλιάδες άλλωστε υγειονομικοί σε αναστολή αλλά και εργαζόμενοι ευρύτερα, που επέλεξαν ελεύθερα το μη εμβολιασμό τους, πληρώνοντας μηνιαίως ένα σημαντικό ποσό για τεστ, γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι θα πει ο υγειονομικός ιαβερισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρωθυπουργός του Καναδά, ο οποίος επέλεξε ως διαφημιστικό σχεδόν μήνυμα να προσδώσει στον εμβολιασμό μία πιο marketing αντίληψη, περί “απίστευτου συναισθήματος” για τον εμβολιασμό, η οποία μόνο επιστημονική σοβαρότητα δεν προσδίδει!!!

Ιδού το απόσπασμα:

https://twitter.com/i/status/1573954182419202049

Shares