Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Covid-19-Εμβόλια: Ο Πρόεδρος της Κόστα Ρίκα βάζει τέλος στην υποχρεωτικότητα!! ΒΙΝΤΕΟ

Ζήτησε έρευνα για συμβάσεις τ.κυβέρνησης με εταιρίες όπως AstraZeneca και Pfizer!

Τέλος εποχής……Ο νεοεκλεγής Πρόεδρος της Κόστα Ρίκα κατήργησε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για covid19 και όρισε ως παράνομη κάθε ενέργεια-κύρωση εναντίον οποιουδήποτε είναι ανεμβολίαστος. Σε κοινή συνέντευξη τύπου με Υπουργό ο Πρόεδρος τοποθετήθηκε και διασαφήνισε το τέλος του υποχρεωτικού εμβολιασμού για κορωνοιό.

Πρόεδρος : “Καλά κ. Υπουργέ, αρχικά και πρωτίστως και για να προχωρήσουμε νόμιμα από πότε το εμβόλιο παύει να είναι υποχρεωτικό ;” Τον διακόπτει η Υπουργός: Από αυτή τη στιγμή, επειδή τα μέλη της Επιτροπής κάθονται παράνομα.

Eπανέρχεται ο Πρόεδρος: Εντάξει από σήμερα τα εμβόλια δεν είναι υποχρεωτικά κι οποιαδήποτε ενέργεια που γίνεται εναντίον οποιουδήποτε δεν θέλει να εμβολιαστεί είναι αντίθετη με το νόμο».

Χειροκροτήματα…..

Η νέα κυβέρνηση της Κόστα Ρίκα στις 3 Αυγούστου 2022 κατάργησε τον υποχρεωτικό χαρακτήρα των πειραματικών ενέσεων κατά του COVID και ζήτησε τη διεξαγωγή έρευνας για τις συμβάσεις που είχε συνάψει η προηγούμενη κυβέρνηση με πολυεθνικές εταιρείες εμβολίων όπως η AstraZeneca και η Pfizer.

katohika.gr

Shares