Τρίτη , 27 Σεπτεμβρίου 2022

Χυδαίες επιθέσεις κατά Καραμανλή από το «σύστημα Μαξίμου»: Τον βαφτίζουν «πράκτορα»

Ήταν επόμενο ότι η ομιλία του Κώστα Καραμανλή στα Ανώγεια θα προκαλούσε την αντίδραση του Μαξίμου. Αυτά όμως που διαδραματίζονται μέσα στη νύχτα, δεν έχουν προηγούμενο και προκαλούν τεράστια ανησυχία για την διανοητική κατάσταση όσον κρατούν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους τα τελευταία τρία χρόνια.

Μιλάμε για ρεσιτάλ αθλιότητας που ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία, πολλώ δε την πολιτική ανοησία, όπως γλαφυρά είπε ο Κώστας Καραμανλής αναφερόμενος στο θέμα των υποκλοπών και την δράση του Μεγάρου Μαξίμου.

Η αρχή έγινε με το μητσοτακικό Πρώτο Θέμα, το οποίο έγραψε το ακόλουθο μήνυμα στο κεντρικό σχόλιο του:

Το κατάπτυστο σχολείο κατά του Κώστα Καραμανλή

Την σκυτάλη πήρε ο γνωστός συνομιλητής του Κυριάκου Μητσοτάκη, (που μάλιστα έτρωγαν παρέα στα Χανιά κατά την διάρκεια των διακοπών), Γιάννης Κουρτάκης. Ο άνθρωπος που οπωσδήποτε πρέπει να κληθεί στην εξεταστική επιτροπή, καθώς είναι βέβαιο ότι γνώριζε για τις παράνομες παρακολούθησης πολιτικών προσώπων από την ΕΥΠ του Μητσοτάκη και όχι μόνο.

Η παρέμβαση του μάλιστα ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας, αφού υπαινίσεται ότι ο Κώστας Καραμανλής χτύπησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή διατηρεί στενές σχέσεις με τον ρωσικό παράγοντα!

Έγραψε συγκεκριμένα:

Η χυδαία επίθεση του Γιάννη Κουρτάκη στον Κώστα Καραμανλή

Γίνεται πλέον αντιληπτό ότι η επίθεση στο πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή ξεπερνά τα όρια της λογικής. Αποκαλύπτει μάλιστα το πραγματικό πρόσωπο της κυβερνητικής παρέας που καταδυναστεύει την Ελλάδα εδώ και τρία χρόνια, προκαλώντας τεράστια ανησυχία όχι μόνο για την πολιτική, αλλά και την νοητική τους επάρκεια.

Τα σχόλια βέβαια στην συγκεκριμένη παρέμβαση είναι ενδεικτικά για το τι πιστεύουν οι έλληνες πολίτες. Μπορείτε να τα δείτε πατώντας στο ακόλουθο link:

 

Είναι απολύτως λογικό πάντως για τον Κουρτάκη να πανικοβάλλεται. Είναι αυτός που με προγενέστερα δημοσιεύματα ενδέχεται να οδηγήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο ειδικό δικαστήριο

Δημοφιλείς ειδήσεις  Αδιανόητη πολιτική ανοησία

Ενώ είναι αυτός που «αποκάλυψε» ότι τον Ανδρουλάκη τον παρακολουθούσαν για υποτιθέμενες σχέσεις με την Κίνα!

Σε κάθε περίπτωση, η δικαιοσύνη αλλά και η εξεταστική επιτροπή οφείλουν να τον καλέσουν, ώστε να πέσει πραγματικά άπλετο φως στο τεράστιο σκάνδαλο των υποκλοπών. Όπως ακριβώς ζήτησε σήμερα ο Κώστας Καραμανλής, στην ομιλία του στα Ανώγεια.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares