Τρίτη , 26 Σεπτεμβρίου 2023

Χτυπά τον κώδωνα κινδύνου ο Κ. Βελόπουλος στο Οne και τον Τ. Χατζή – Αν δεν γίνουμε αυτόνομοι και συμβεί κάτι στην ΕΕ θα πεινάσουμε

Βελόπουλος εκλογές2023

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος ανησυχητικός τόνισε, πως αν δεν βρεθεί λύση στο θέμα της αυτονομίας της χώρας, κυρίως σε τρόφιμα, και συμβεί κάτι στο Ευρώ ή στην ΕΕ, τότε θα “πέσει” λιμός.

Καλεσμένος στο κανάλι ONE channel με τον Τάκη Χατζή, ο κ. Βελόπουλος μίλησε εξ’ ολοκλήρου για τις θέσεις της Ελληνικής Λύσης, την πολιτική επικαιρότητα, αλλά και μίλησε για κάποια “κατακλυσμικά” σενάρια που θα μπορούσαν, κατά τον ίδιον, να βγουν πραγματικά μετά απ’ αυτές τις εκλογές.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έδωσε μεγάλη έμφαση στο θέμα του πρωτογενή τομέα και του δευτερογενή. Μίλησε για κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης για τους αγρότες, κάτι το οποίο εφαρμόζει η Ιταλία, για να ανασάνει έτσι ο Έλληνας καταναλωτής.  Παράλληλα επανέλαβε ότι η συμπλοκή της Ελλάδας στον ΡωσοΟυκρανικό πόλεμο έφερε ακριβώς αυτές τις συνέπειες που βιώνει σήμερα ολόκληρη η Ευρώπη, μεταξύ αυτών η ακρίβεια σε πρώτες ύλες.

Χωρίς να έχει μετανιώσει για αυτά που είχε πει και στο πρόσφατο πολιτικό debate (λογομαχία), ξανατόνισε ότι πρέπει να υπάρχει “σχέδιο Β”, ούτε ώστε αν συμβεί κάτι στην Ευρώπη ή ο πόλεμος αποκορυφωθεί, τότε η Ελλάδα να είναι έτοιμη να έχει την κατάλληλη αυτονομία της για να μην πεινάσουν οι άνθρωποι που ζουν μέσα στο ίδιο τους το κράτος.

Επιπλέον, έκανε επίθεση τόσο στην Νέα Δημοκρατία, όσο και στο ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας το λεπτού όγκου πρόγραμμα που έχουν, συγκρίνοντας το με το πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης, το οποίο απαριθμείται περίπου στις 400 σελίδες. 

Τέλος, παρότι ακόμα και σήμερα η Ελληνική Λύση δέχεται επίθεση και με συχνό “επιχείρημα” να είναι οι Επιστολές του Ιησού και η ενδυναμωτική κρέμα για τις φαλάκρες, ο Κυριάκος Βελόπουλος έβαλε τέλος στα παρεξηγημένα αυτά θέματα, ισχυριζόμενος πως:

  1. Οι επιστολές δεν ήσαν δικές τους, αλλά κώδικες που βρέθηκαν σε κειμήλιο και οι οποίες φυλάττονται στο Άγιον Όρος, στην Μονή Αγίου Διονυσίου.
  2. Όσον αφορά για το “φάρμακο για την φαλάκρα”, ο κ. Βελόπουλος ανέφερε ότι ήταν ενδυναμωτική κρέμα και όχι “φάρμακο” και αυτή την προωθούσε εκ μέρους μοναχών του Αγίου Όρους, οι οποίοι έναν χειμώνα πεινούσαν. Ο πρόεδρος δεν μπορούσε να τους κλείσει την πόρτα και έτσι για μια εβδομάδα προωθούσε το προϊόν τους, με όλα τα έσοδα να πήγαιναν προς την μονή.

Εναλλακτικά δείτε τη συνέντευξη εδώ


Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares