Κυριακή , 29 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Χρυσή Αυγή απόφαση: Παραδόθηκαν Κασιδιάρης, Γερμενής, Ηλιόπουλος και Πατέλης (Βίντεο)

Χρυσή Αυγή απόφαση: Παραδόθηκαν Κασιδιάρης, Γερμενής, Ηλιόπουλος και Πατέλης

Χρυσή Αυγή απόφαση: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου να οδηγηθούν στη φυλακή ο Νίκος Μιχαλολιάκος και όλη η «διευθυντική» ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Στο αστυνομικό τμήμα του Πικερμίου παραδόθηκε ο καταδικασθείς για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης. O Ηλίας Κασιδιάρης μεταφέρεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ακολούθως θα πάρει το δρόμο για τις φυλακές. Ο δεύτερος κατηγορούμενος που παραδόθηκε ήταν ο πυρηνάρχης Νίκαιας Γιώργος Πατέλης, ο οποίος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας. Επόμενος που παραδόθηκε ήταν ο Γιώργος Τσακανίκας ο οποίος εμφανίστηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πειραιά.

Την ίδια ώρα, μετά την ανακοίνωση της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής, όσοι ήταν εντός της αίθουσας συνελήφθησαν. «Μέσα οι φασιστες, δολοφόνοι» «να σαπίσετε στη φυλακή γουρούνια, φασίστες» και «ο Παύλος ζει» φώναξαν από το ακροατήριο όταν μπήκαν χειροπέδες στους καταδικασθέντες, ανάμεσά τους και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Γερμενής: Είμαι αθώος, βοηθούσα τον κόσμο

O Γιώργος Γερμενής παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας μετά την απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Πριν παραδοθεί, μάλιστα, δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι «είμαι 100% αθώος, εγώ απλά βοήθαγα τον κόσμο» και πρόσθεσε: «Δεν αποδέχομαι την κατηγορία. Η απόφαση είναι πέρα από τη λογική. Ήταν πολιτική δίκη. Ένας ψευδομάρτυρας γ’ με καταδίκασε. Δεν είμαι διευθυντικό στέλεχος. Γίναμε βουλευτές για να καταλήγουμε στη φυλακή».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares