Τρίτη , 4 Οκτωβρίου 2022

Χρήστος Πολίτης: «Η πραγματικότητα που ζούμε είναι άθλια»-ΒΙΝΤΕΟ

Ο ηθοποιός σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση

Περίπου 47 χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Χρήστος Πολίτης έχει να εμφανιστεί δημόσια, κάτι που πραγματοποίησε χθες, στην πρεμιέρα της ταινίας Broadway, όπου και συμμετέχει.

Τα φώτα έπεσαν πάνω του με τις ερωτήσεις που δέχτηκε να είναι πολλές.

«Μετά από 47 χρόνια αποχής αποφάσισα να εμφανιστώ στην ταινία του Χρήστου Μασσαλά, διότι μιλώντας μαζί του με έπεισε ότι είναι ένας σημαντικός άνθρωπος, σημαντικός σκηνοθέτης. Ήταν μια ειδική επιστροφή, εκτιμώντας τον Χρήστο Μασσάλα.

Έχω αποχωρήσει και από το θέατρο, γενικά από την καλλιτεχνική ζωή, από τη δημόσια ζωή, από τα πάντα. Η πραγματικότητα που ζούμε για μένα είναι άθλια, μπάχαλο και δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Πολίτης.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε και για το κίνημα metoo και απάντησε: «Οι κυρίες που κατήγγειλαν αυτή την απρεπέστατη συμπεριφορά κακοποιητική συμπεριφορά, είμαι στο πλευρό τους, έχουν απόλυτα δίκιο, τις σέβομαι απόλυτα, είναι κυρίες. Όσο για τον άλλον που αποκαλείται βιαστής, αποδείχτηκε και στο δικαστήριο ότι είναι βιαστής, αλλά η δικαιοσύνη φαίνεται ότι είναι υπέρ των ισχυρών. Γι’ αυτό και τον άφησε αμολυτό έξω.

zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares