Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Χριστοπούλου: «Δεν θέλω να μιλήσω για τη Βίκυ Καγιά»

“Το «GNTM» είναι κομμάτι της ζωής μου. Σε κάποια σημεία του ήταν cool, σε άλλα όχι. Σε όλες τις εκπομπές, άλλωστε, συμβαίνει αυτό”, αναφέρει η Έλενα Χριστοπούλου.

Ποια είναι η σχέση της με την Βίκυ Καγιά; Θα επέστρεφε στο GNTM; Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά στο περιοδικό HELLO και τον Σάββα Μπίτζα.

Ο χώρος των media είναι δύσκολος για πολλούς.
Και ρατσιστικός, θα συμπλήρωνα.

Ρατσιστικός γιατί;
Είναι παγκόσμιο φαινόμενο, όχι μόνο ελληνικό. Υπάρχει ρατσισμός για τις μεγάλες γυναίκες, για τους μεγάλους ανθρώπους γενικά, η εικόνα συμβιβάζεται απόλυτα με τις απαιτήσεις της οθόνης. Δεν μπορείς να πεις όχι γιατί τότε θα κάνεις ραδιόφωνο. Οπότε, μοιραία, αναδεικνύονται οι καινούριοι, οι πιο σύγχρονοι.

Πιστεύεις πως γίνονται φιλίες σε αυτόν το χώρο;
Δεν έχω συναντήσει πολλές φιλίες που να είναι ουσιαστικές και εντός και εκτός του χώρου και να μη συνοδεύονται από κουτσομπολιά ή κακίες. Προσωπικά, φίλη μου θεωρώ την Κατερίνα Καραβάτου, την οποία μάλιστα στην αρχή, όταν δεν τη γνώριζα, απέφευγα. Εκείνη όμως επέμεινε, με κυνήγησε, και τότε κατάλαβα τι λάθος είχα κάνει και δεν είχα εκτιμήσει τι άνθρωπος είναι. Η Κατερίνα έχει υπάρξει τσιμέντο στη ζωή μου.

Με τη Βίκυ Καγιά ήσουν φίλη;
Δεν θέλω να μιλήσω για τη Βίκυ Καγιά. Ήταν μια συνεργασία κι εκείνη είναι επαγγελματίας.

Ωστόσο έχεις υπάρξει στο «GNTM», ενώ φέτος δεν δίστασες να κάνεις αυστηρές τοποθετήσεις.
Όταν διαφωνώ με κάτι, θα το εκφράσω. Το «GNTM» είναι κομμάτι της ζωής μου. Σε κάποια σημεία του ήταν cool, σε άλλα όχι. Σε όλες τις εκπομπές, άλλωστε, συμβαίνει αυτό. Εμένα με ενδιαφέρουν τα παιδιά κι εύχομαι να επιτύχουν κάτι μέσα από το σόου.

Το αποκλείεις να βρεθείς εκεί ξανά στο μέλλον;
Δεν αποκλείω τίποτα. Η μόδα άλλωστε είναι το βασικό μου επάγγελμα. Δεν αναπνέω χωρίς το κομμάτι της μόδας, του modeling, των ρούχων και του styling. Είναι όλη η ζωή μου, η κουλτούρα μου.

 

zappit.gr

Shares