Σάββατο , 28 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Χοροζίδου: «Σταματήσαμε την παράσταση, μου λέει: είσαι ηλίθια»

“Εγώ κρατιόμουν παλιά. Τώρα δεν κρατιέμαι, δεν μπορώ παιδί μου. Καίγονται τα εγκεφαλικά μου κύτταρα” δηλώνει η Παρθένα Χοροζίδου.

Η Παρθένα Χοροζίδου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ευτράπελα που της έχουν τύχει με συναδέλφους της επί σκηνής, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο να διακόψουν τη θεατρική παράσταση από τα γέλια.

«Έχω πλάκα. Είχα περισσότερη νομίζω. Τώρα μεγαλώνω και γίνομαι κάπως πιο σοβαρή. Δεν θέλω να σοβαρέψω. Έχω γελοίους φίλους και κάπως έτσι διατηρούμαι σε έναν καλό βαθμό βλακείας» ανέφερε με χιούμορ η Παρθένα Χοροζίδου.

«Ρε Φώτη, εγώ κρατιόμουν παλιά. Τώρα δεν κρατιέμαι, δεν μπορώ παιδί μου. Καίγονται τα εγκεφαλικά μου κύτταρα. Προχθές κάτι έγινε, κάτι μου ‘πε ο Καλυβάτσης στη σκηνή με πιο πολλή… χαρά και μου ‘φύγαν τα γελάκια. Λέω: ντροπή ρε παιδί μου» παραδέχεται χαριτολογώντας στη συνέχεια.

«Καλά η Καρακάση τι μου έκανε; Πολύ γελοία κοπέλα όμως, φίλη μου κι αυτή. Της λέω κάποια στιγμή μία πολύ ωραία ατάκα, «ε άμα το ‘πε κι ο Φρόιντ» και κοίταξα κάπως ψηλά. Την πιάνουν τα γέλια αλλά λέει τα λόγια της. Στη βραδινή δεν κρατήθηκε. Κοίταξα ακόμα πιο ψηλά και σταματάει και μου λέει: είσαι ηλίθια! Σταματήσαμε την παράσταση, λέμε: χίλια συγγνώμη» αποκάλυψε η Παρθένα Χοροζίδου αμέσως μετά.

«Της λέω: μίλα, πες τα λόγια σου. Θέλεις να τα πω εγώ; Υπέφερε. Της λέω: δεν μπορείς, Ελένη;» συμπλήρωσε κλείνοντας η Παρθένα Χοροζίδου.

 

zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares