Παρασκευή , 23 Φεβρουαρίου 2024

Χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ στην Στέψη του Καρόλου ο πρίγκιπας Χάρι – «Δεν είναι αρκετά γενναία»

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι αρκετά γενναία για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των επιλογών τους σύμφωνα με τον μπάτλερ της Νταϊάνα Πολ Μπάρελ

Μόνος του ενδέχεται να παρευρεθεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου ο πρίγκιπας Χάρι, καθώς σύμφωνα με τον Πολ Μπάλερ, μπάτλερ και καλό φίλο της Νταϊάνα, η Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι «αρκετά γενναία για να βρεθεί εκεί».

Ο 64χρονος είπε ότι ο βασιλιάς έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, ηθικά, προσκαλώντας στην τελετή στέψης τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ προσθέτωντας ότι η μπάλα είναι στο γήπεδο του Χάρι και της Μέγκαν.

Το ζευγάρι δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την παρουσία του στη μεγάλη εκδήλωση στις 6 Μαΐου, αλλά ο Μπάρελ είπε ότι θα είναι «απίστευτα άβολο» για αυτούς να επανενωθούν με τη βασιλική οικογένεια εάν αποφασίσουν να πάνε.

«Είναι πιθανό να είναι απίστευτα άβολο για αυτούς αν παρευρεθούν, ιδιαίτερα η Μέγκαν. Είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις;

Δεν νομίζω ότι η Μέγκαν είναι αρκετά γενναία ή αρκετά δυνατή για να είναι εκεί. Θα έπρεπε να κοιτάξει στα μάτια μια οικογένεια που την “έσπρωξε κάτω από το λεωφορείο”. Νομίζω ότι ο Χάρι μπορεί να έρθει μόνος του στο Λονδίνο και πιθανότατα να του έχει πει ότι δεν θα μπορεί να τον συνοδέψει εάν επιλέξει να παραστεί», είπε ο πρώην μπάτλερ του παλατιού.

Παράλληλα σημείωσε ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Χάρι να δει την βασιλική σύζυγο Καμίλα στη στέψη, στη θέση «που θα μπορούσε να ήταν η μητέρα του».

Ο πρίγκιπας Χάρι επιτέθηκε στην μητριά του στο βιβλίο του Spare, ισχυριζόμενος ότι τόσο εκείνος όσο και ο αδελφός του πρίγκιπας Ουίλιαμ παρακάλεσαν τον πατέρα τους να μην την παντρευτεί.

Ο Δούκας του Σάσεξ αναφέρθηκε επίσης στην Καμίλα ως «η άλλη γυναίκα» σε διάφορα σημεία του βιβλίου του, ενώ γράφει επίσης πως φοβόταν ότι ήταν μια «κακή μητριά».

Μιλώντας στο περιοδικό Closer, ο Πολ Μπάρελ είπε ότι ο Χάρι «κατηγόρησε την Καμίλα για πράγματα που δεν έκανε» και είπε ότι θα είναι «οδυνηρό» για αυτόν να βρεθεί στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου.

Δεν δίστασε να τονίσει δε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, εφόσον γύρισαν την πλάτη τους στη βασιλική οικογένεια, πρέπει να παραμείνουν στην Αμερική.

Το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν σαφές εάν οι Σάσεξ θα προσκληθούν στη στέψη, μετά από μία σειρά συνεντεύξεων που έβαλαν «βόμβες» στο παλάτι.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού σύμφωνα με την Mirror αποκάλυψε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο δούκας έλαβε πρόσφατα email από το γραφείο της Αυτού Μεγαλειότητας σχετικά με τη στέψη».

Πρόσθεσε ωστόσο ότι δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί αυτή τη στιγμή άμεση απόφαση για το εάν ο Δούκας και η Δούκισσα θα παρευρεθούν στην τελετή.

Μελίνα Παπαγεωργίου, newsbomb.gr

Shares