Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Χωρίς όρια η φρίκη στα Σεπόλια: Πλήρωναν σε εφαρμογή για να βλέπουν ζωντανά τους βιασμούς της 12χρονης

Σοκαρισμένη και η παιδοψυχολόγος με την κατάθεση της 12χρονης

Μετά την αποκάλυψη του MEGA για ένα διαμέρισμα airbnb που φέρεται να είχε νοικιάσει κάποιος για να πηγαίνει εκεί η 12χρονη από τα Σεπόλια για τα ραντεβού που της έκλεινε ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος, μία ακόμη πληροφορία έρχεται για να αποδείξει ότι η φρίκη που ζούσε το κοριτσάκι δεν είχε κανένα όριο.

Ειδικότερα ερευνάται και εφαρμογή στην οποία πλήρωναν με κάρτες για να βλέπουν live streaming τους βιασμούς.

Σοκαρισμένη και η παιδοψυχολόγος με την κατάθεση της 12χρονης
Τα νέα αυτά στοιχεία, έρχονται την ώρα που η 12χρονη έδωσε κι’ άλλα στοιχεία με την χθεσινή της κατάθεση.

Μετά το ρεπορτάζ του MEGA και ο ALPHA, αναφέρει ότι οι αστυνομικοί ερευνούν μία εφαρμογή στην οποία φέρονται να πλήρωναν κάποιοι για να βλέπουν ζωντανά τους βιασμούς της 12χρονης. Το παιδί έχει καταθέσει εκ νέου στην Αστυνομία και η ειδική παιδοψυχολόγος σοκαρίστηκε από όσα αποκάλυψε η μικρή για τα όσα βίωσε στα χέρια των βιαστών της.

Παράλληλα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το παιδί αναγνώρισε τουλάχιστον τρία νέα πρόσωπα, τρεις άνδρες που την κακοποίησαν σεξουαλικά. Πρόκειται για ανθρώπους υπεράνω πάσης υποψίας, από 30 έως 50 ετών, ενώ τα ραντεβού της φρίκης έγιναν στην Αθήνα.

16 άτομα έχουν προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ
Με το «φόβο» να τους αναζητήσει η Ελληνική Αστυνομία, αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν σπεύσει οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να πουν ότι χρησιμοποιούσαν τη συγκεκριμένη εφαρμογή και πιθανώς να έχουν συνομιλήσει με την ανήλικη, χωρίς να το γνωρίζουν.

Ειδικότερα, χθες Τετάρτη, προσήλθαν αυτοβούλως στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων δύο ημεδαποί ηλικίας 53 και 33 ετών αντίστοιχα.

Οι δύο άνδρες ανέφεραν ότι είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, πλην όμως, ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικο άτομο.

Μέχρι στιγμής ο αριθμός των ανδρών που πήγαν αυτοβούλως στις Αρχές ανέρχονται σε 16.

 

in.gr

Shares